Η ούτως ή άλλως δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού AKTOR στην Μπολόνια απέναντι στην Βίρτους την Παρασκευή (21:00) γίνεται δυσκολότερη λόγω των απουσιών στους ψηλούς, με την απώλεια του Χολμς να προστίθεται δίπλα σε αυτές των Λεσόρ και Σαμοντούροβ.

«Ο Χολμς δεν φαίνεται να έχει κάτι σοβαρό. Θα μείνει έξω από το ματς στην Μπολόνια, πιθανότατα και με Προμηθέα και περιμένουμε να δούμε αν θα είναι έτοιμος για τα ματς της διαβολοβδομάδας με Μακάμπι εντός και Μονακό εκτός», τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης και πρόσθεσε: «Ο Γιούρτσεβεν είναι σε αρκετά καλή κατάσταση, θα πάρει λεπτά εκεί και ο Μήτογλου, ενώ θυμίζουμε πως εκτός είναι και ο Σαμοντούροβ. Το καλό είναι πως η Βίρτους Μπολόνια δεν έχει τίποτα φοβερούς ψηλούς».

Όσο για το ματς της 6ης αγωνιστικής; «Το παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Η Βίρτους είναι σκληρή ομάδα, ομάδα… Ιβάνοβιτς. Στηρίζεται πολύ στον Έντουαρντς, να δούμε πόσο έχει επηρεαστεί και ο Βιλντόσα από την ιστορία με την σύλληψή του», υπογράμμισε.

Ακούστε το ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαλ: «Δεν είναι δουλειά μου να ανησυχώ για τον ανταγωνισμό - Πρέπει απλώς να είμαι έτοιμος»

Mαρτίνεθ: «Για εμάς τα playoffs είναι σαν τη σκοτεινή πλευρά της σελήνης - Ούτε εμείς θέλουμε τον Παναθηναϊκό»

Σερέλης: «Με τέτοια εμφάνιση δεν μπορείς να νικήσεις τη Βαλένθια - Δίκαια κέρδισε το παιχνίδι»

Δεν μπόρεσε να ακολουθήσει: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού από την «καυτή» Βαλένθια

Τα θλιβερά αποδυτήρια του σταφ στη Roig Arena που θυμίζουν αποθήκη - Αταμάν: «Ασεβές για τους προπονητές»!

Καλαϊτζάκης: «Χάθηκαν πολλά παιχνίδια που δεν έπρεπε στη σεζόν - Να νικήσουμε την άλλη βδομάδα και βλέπουμε...»

Μαρτίνεθ: «Προσαρμοστήκαμε στην άμυνα του Παναθηναϊκού και κάναμε εξαιρετικό παιχνίδι»

Αταμάν: «Aυτή η Βαλένθια θα κέρδιζε και τους Λέικερς - Ελπίζω να μην τη συναντήσουμε στα playoffs»!

«Κατώτερος των περιστάσεων ο Παναθηναϊκός, παραδόθηκε πλήρως στις ορέξεις της Βαλένθια»: Το σχόλιο Πετρίδη

Μήνυμα Γιαννακόπουλου: «Κάποιοι δεν έχουν καταλάβει πού βρίσκονται - Δεν δικαιολογείται το μπάσκετ που παίζουμε»!