Στις δυσκολίες του αγώνα με τη Βαλένθια -αλλά και την αισιοδοξία που δημιουργεί η εικόνα του Παναθηναϊκού AKTOR ότι μπορεί να την κάνει επόμενο «θύμα» του- αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Συζητώντας με τους Βάιο Τσούτσικα-Τάσο Νικολογιάννη, σημείωσε ότι οι «πράσινοι» έχουν βρει πλέον αυτοματισμούς, παρουσιάζουν στοιχεία που θέλει ο Αταμάν στην επίθεση και βγάζουν περισσότερους πρωταγωνιστές.

Εξήγησε λοιπόν ότι εφόσον πάνε κι απόψε το ματς πάνω από τους 80 πόντους (περιορίζοντας παράλληλα τον Τζόουνς) θα έχουν κάνει ένα μεγάλο βήμα για το 4/4 στην Ευρωλίγκα.

Εξάλλου τόνισε ότι είναι αναγκαίο να κλείσει νικηφόρα αυτό το… σετάκι βατών αγώνων, ώστε να πάρει επιπλέον αυτοπεποίθηση η ομάδα ενόψει του δύσβατου προγράμματος που ακολουθεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Πίσω στην ομάδα που έχτισε μια δυναστεία» - Η ανάρτηση της Euroleague για Ομπράντοβιτς και Παναθηναϊκό

Το πιο επιτυχημένο «αιώνιο» δίδυμο προπονητών: Ομπράντοβιτς και Μπαρτζώκας με τα περισσότερα βραβεία Coach of the Year!

GM Φενέρμπαχτσε: «Εμείς και η Εφές ζητήσαμε να μπει η Μπεσίκτας στην EuroLeague»

Ευρωλίγκα για Ομπράντοβιτς: «Επιστρέφει στον Παναθηναϊκό, όπου έχτισε δυναστεία και σήκωσε αμέτρητα τρόπαια»

Η Euroleague θυμήθηκε το σπουδαίο buzzer beater του Γκριγκόνις κόντρα στη Μονακό!

AS: «Η Ρεάλ Μαδρίτης πρέπει να υπογράψει το 10ετές συμβόλαιό της μέχρι τις 30 Ιουνίου»

Ευρωλίγκα: Σκέψεις για διεξαγωγή με μια ομάδα λιγότερη του χρόνου

«Στο EuroCup η Μονακό, τη θέση της στην Ευρωλίγκα παίρνει η Μπεσίκτας»!

«Να σηκώνεσαι κάθε φορά που πέφτεις»: Το βίντεο του Ολυμπιακού από τους πανηγυρισμούς για την Ευρωλίγκα!

Η απόλυτη διάκριση για τον Βεζένκοφ - Τον ανέδειξαν MVP και οι παίκτες της Euroleague