Προσεχώς προπονητής στον Παναθηναϊκό. Η συγκεκριμένη υπόθεση βρίσκεται ασφαλώς στην κορυφή της επικαιρότητας των «πρασίνων» και ο Γιώργος Πετρίδης αναφέρθηκε στο θέμα μέσω της εκπομπής «Μπάσχετοι» των Χρήστου Ρομπόλη και Παναγιώτη Κεφαλά στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Έχει καθυστερήσει κάπως η πρόσληψη προπονητή. Τις επόμενες 2-3 ημέρες θα ξεκαθαρίσει», ανέφερε ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού», ενώ σχετικά με τη φημολογία για τον Γιούρε Ζντοβτς, επεσήμανε: «Δεν υπάρχει κάτι».

Επιπλέον, τόνισε με αφορμή τη φημολογία που υπάρχει διάφορους τεχνικούς, τόνισε ότι οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τσεκάρουν προπονητές από τη λίστα με τους ελεύθερους και ότι «Δεν θα πάει σε λύση που θα κοστίζει ακριβά σε ό,τι αφορά το buy out».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Δυσκολεύουν την προετοιμασία του Παναθηναϊκού οι τραυματισμοί - Δεν φαινεται ενδεχόμενο προσθήκης»

Ζέρβας: «Ο Ολυμπιακός κρατάει την αντίδραση απέναντι στη Φενέρμπαχτσε - Δεν ξάφνιασε κανέναν η δήλωση του Ντόρσεϊ»

Ιτούδης: «Η επιστροφή του Ομπράντοβιτς είναι υπέροχη για το ευρωπαϊκό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό»

Τρινκιέρι: «Η τέταρτη περίοδος ήταν… σκ@τ@ - Δεν ξέρω αν θα ξαναδείτε τον Μπαζίνα»

Σάρωσε την Ούντινε με ασταμάτητο Όσμαν ο ΠΑΟΚ

Νίκησε σε φιλική αναμέτρηση την Μπασκίμι στο Ιβανώφειο και έδειξε θετικά στοιχεία ο Ηρακλής

Φιλική... ισοπαλία στην Πάτρα για Προμηθέα και Κολοσσό

Πολύ όμορφη κίνηση από τον Καλάθη, υπέγραψε φανέλες Ιταλών με το όνομά του

Βαριά ήττα με 100άρα από την Εφές για τη λειψή ΑΕΚ

Παπαθεοδώρου: «Έχουμε πολλά να βελτιώσουμε, αλλά είμαστε πολύ αισιόδοξοι γιατί όλοι είναι στο πνεύμα της ομάδας»