Στη σημαντική συμβολή του Βασίλη Τολιόπουλου αλλά και του Αλέξανδρου Σαμοντούροφ στη χθεσινή νίκη του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR επί της Μπασκόνια στάθηκε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των πράσινων υπογράμμισε ότι και οι δύο και ειδικότερα ο πρώτος «φώναξε» ότι μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στις αναμετρήσεις της στην Euroleague έχοντας πλέον χρόνο συμμετοχής.

Υπογράμμισε ότι ο Χουάντσο με τη συμμετοχή του Σαμοντούροφ πήρε ανάσες που θα είναι κάτι πολύ σημαντικό για την αναμέτρηση με την Μακάμπι και ενώ κατέληξε λέγοντας ότι στην προπόνηση σήμερα θα ξεκαθαρίσει εάν ο Ναν θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση της Πέμπτης.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πετρίδης: «Το κλειδί για τον Παναθηναϊκό απέναντι στην Παρτίζαν»

Γιαμπουσέλε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για πραγματικό πόλεμο στο Βελιγράδι»!

Στη διάθεση των οπαδών του Παναθηναϊκού τα εισιτήρια με τη Χάποελ

Μπαρτζώκας: «Είμαι και εγώ περίεργος να δω τη βελτίωση της ομάδας που πιστεύω πως θα έρθει»

Τζόζεφ: «Έχουμε δύσκολη εβδομάδα - Να σταματήσουμε το γρήγορο παιχνίδι της Βαλένθια»

Μπαντιό: «Να παίξουμε καλή άμυνα και να χτίσουμε πάνω σε αυτή - Γνωρίζουμε την ατμόσφαιρα που θα αντιμετωπίσουμε»

Ομπράντοβιτς: «Ξέρω την ατμόσφαιρα στην έδρα της Παρτίζαν - Θα είναι καλό να δούμε την αντίδρασή μας»

Τέιλορ: «Πρέπει να βρεθούμε στην καλύτερη δυνατή μας κατάσταση κόντρα στον πρωταθλητή Ολυμπιακό»

Αλμπέρτ: «Ξέρουμε πόσο δυνατός είναι ο Ολυμπιακός-Ο Μοντέρο επιστρέφει σπίτι του»

Ολυμπιακός: Με 16 παίκτες στην Ισπανία για Βαλένθια και Μπαρτσελόνα