Την επόμενη ημέρα στον Παναθηναϊκό μετά το οριστικό «διαζύγιο» με τον Ντέγιαν Ράντονιτς ανέλυσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» υπενθύμισε πως ο Ράντονιτς είχε «κλειστό» συμβόλαιο διετούς διάρκειας και, για να πειστεί να αποχωρήσει, τελικά, από τον Παναθηναϊκό, θα λάβει κανονικά το ποσό, που απομένει για το φετινό, αλλά και το μισό της επόμενης σεζόν. Συνολικά πρόκειται για ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ.

Από εκεί και πέρα, αναφέρθηκε στον πιθανό αντικαταστάτη του, σημειώνοντας πως ιδανική λύση θα ήταν ο Πάμπλο Λάσο. Τόνισε, ωστόσο, πως «παίζουν» δύο σενάρια τη δεδομένη χρονική στιγμή: Είτε να πάει με υπηρεσιακό μέχρι το φινάλε της σεζόν είτε να βρει τώρα προπονητή top επιπέδου. Σημείωσε, όμως, ότι δεν υπάρχουν και πάρα πολλές επιλογές.

Ακούστε αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Πετρίδης:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι