To ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού AKTOR έδωσε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

Αρχικά, έδωσε το παρασκήνιο της συμφωνίας ονοματοδοσίας των «πράσινων» με την κατασκευαστική εταιρεία AKTOR, τονίζοντας τη μεγάλη σημασία της για την ομάδα.

Στη συνέχεια, μίλησε για το πολύ δύσκολο πρόγραμμα που ακολουθεί για τον Παναθηναϊκό μετά το ματς με τη Βαλένθια, με 5 από τα 7 επόμενα ματς να είναι εκτός έδρας.

Τέλος, όσον αφορά τους τραυματίες Παπαπέτρου και Χουάντσο, ανέφερε πως συνεχίζουν την αποθεραπεία τους, σχολιάζοντας πως υπάρχει το ενδεχόμενο ο Ισπανός να επιστρέψει μέχρι το τέλος του έτους, ωστόσο ο Παναθηναϊκός δεν θα πάρει ρίσκα.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το σχόλιο Διαμαντίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς και η… χαμογελαστή απάντηση για τον ίδιο

Αγγελόπουλος: «Η τοξικότητα των αιωνίων και οι εθελόδουλοι έχουν διαλύσει τον ανταγωνισμό - Υπήρξα μάρτυρας επεισοδίου»!

Αγγελόπουλος: «Μια πρώτη κουβέντα με Ολυμπιακό για τη SUNEL Arena, τίποτα παραπάνω - Σημαντική η επιστροφή ΠΑΟΚ και Άρη»

Αγγελόπουλος: «Ψίχουλα από το EuroCup, έχουμε επενδύσει 25 εκατ. ευρώ - Δεν σκέφτηκα να φύγω» - Τι είπε για Ηλιόπουλο

Αγγελόπουλος: «Το NBA Europe ανοίγει τον δρόμο για όλους, η Ευρωλίγκα παραμένει κλειστό καρτέλ»!

Επιβεβαίωση παραμονής Σάκοτα στην ΑΕΚ από Αγγελόπουλο: «Ο Ομπράντοβιτς είχε πονοκέφαλο για μέρες όταν τον αντιμετώπιζε»

Ανακοίνωσε Μάλι ο Ολυμπιακός

Ο ενθουσιασμός του κόσμου και η αποθέωση στον Ζέλικο: Η παρακάμερα από την παρουσίαση του Ομπράντοβιτς

Πήρε τον Ζεμπ Τζάκσον το Μαρούσι

Ανανέωσε τον Τερζή η Δόξα Λευκάδας