Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού μετέφερε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Γιώργος Πετρίδης, μία μέρα μετά το σπουδαίο «διπλό» στο Βελιγράδι επί της Παρτίζαν.

Στάθηκε αρχικά στην τρομερή (για μία ακόμη φορά) αμυντική συμπεριφορά της ομάδας, παρά την απουσία του Ίζακ Μπόνγκα, αλλά και στα πολλά σχήματα που χρησιμοποίησε ο Ομπράντοβιτς, έχοντας να διαχειριστεί ένα πλούσιο και ευέλικτο ρόστερ.

Στη συνέχεια, μίλησε για την πολύτιμη συνεισφορά του Μουστάφα Φαλ στον χρόνο που χρησιμοποιήθηκε, ενώ τέλος αναφέρθηκε στο επερχόμενο παιχνίδι με τη Χάποελ Τελ Αβίβ, αλλά και στα νέα με τους τραυματίες.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξέσπασε στην Μπεσίκτας με πλουραλισμό και 100άρα η Χάποελ πριν τον Παναθηναϊκό

Γκαλμπιάτι για το τι χρειάζεται η Μπασκόνια για να νικάει: «Εκατομμύρια!»

Μήνυμα με νόημα από τον Γιαμπουσέλε: «Μπορείτε να με μισείτε ή να με αγαπάτε, αλλά ο Θεός παραμένει μεγάλος»

Ο «Βασιλιάς» που αποθεώθηκε και η πράσινη επέλαση: Το εμφατικό διπλό του Παναθηναϊκού στο Βελιγράδι από... άλλο μάτι!

Αλμπέρτ: «Σκληρή ήττα που πονάει από τον Ολυμπιακό - Τον είχαμε εκεί που θέλαμε»

Από μόνιμη πρωτιά, στη 15η θέση: Το νούμερο που αναδεικνύει τη διαφορετική λογική στην επίθεση του Ολυμπιακού

Παναθηναϊκός: Η επίθεση που περνάει κάτω από τα ραντάρ

Ολυμπιακός: Η «ερυθρόλευκη» παρακάμερα από την τρελή ανατροπή στην Ισπανία

Φουρνιέ: «Δεν θέλεις να μάθεις τι είπε ο κόουτς στο ημίχρονο – Ορισμένες φορές πρέπει να χάσεις τον εαυτό σου…»

Μπάντιο: «Αυτή η ομάδα δεν έχει ταβάνι»