Στην εξαιρετική κατάσταση της περιφέρειας της Παρτιζάν και την επαρκή αντιμετώπισή της, σε συνάρτηση με τα «θέματα» που υπάρχουν στον Παναθηναϊκό AKTOR με τους Κώστα Σλούκα και Λορέντζο Μπράουν, στάθηκε ο Γιώργος Πετρίδης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τα προβλήματα αφορούν την περιφερειακή γραμμή του Παναθηναϊκού κυρίως, με τους Σλούκα και Μπράουν. Μπορεί να είναι στην 12άδα αλλά δεν ξέρω κατά πόσο θα είναι έτοιμοι να βοηθήσουν, ειδικά ο πρώτος δεν έχει κάνει καθόλου προπόνηση όλη την εβδομάδα και μου φαίνεται δύσκολο. Το κάνει ακόμα πιο δύσκολο ότι η περιφερειακή γραμμή της Παρτίζαν είναι σε εξαιρετική κατάσταση τον τελευταίο καιρό και θα χρειαστεί αρκετή δουλειά στο κομμάτι της αντιμετώπισής τους», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι το «τριφύλλι» θα πρέπει να είναι απόλυτα προσηλωμένο και συγκεντρωμένο και στα 40 λεπτά του ματς με τους Σέρβους, κάτι που κάνει τον τελευταίο καιρό πάντως, δείχνοντας την ίδια και ακόμα καλύτερη εικόνα.

Παράλληλα, ο Πετρίδης έκανε ειδική μνεία στην φοβερή κατάσταση του Ναν, στην περαιτέρω αξιοποίηση του Γιούρτσεβεν αλλά και στο κίνητρο της εκδίκησης που υπάρχει στον Παναθηναϊκό AKTOR λόγω της βαριάς ήττας του πρώτου γύρου.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»

Ντίνος: «Ο Παναθηναϊκός θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της καινοτομίας, της δημιουργίας και της εξέλιξης»