Στα όσα συνέβησαν στην ήττα του Παναθηναϊκού από τη Λάρισα και έφεραν τη σειρά των ημιτελικών της Stoiximan Basket League στο 2-2, αναφέρθηκε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης. Ο ρεπόρτερ του «τριφυλλιού», τόνισε ότι η διαιτησία στη θεσσαλική πόλη ήταν από τις πιο ντροπιαστικές για το ελληνικό μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, είπε πως «είδαμε πράγματα και θάματα. Χωρίς να υπάρχει φάουλ στον Παπαπέτρου, δόθηκαν πέντε. Είδαμε τρεις τεχνικές ποινές σε 11 λεπτά. Ανύπαρκτα φάουλ στον Παπαγιάννη όπως και επιθετικά να γίνονται αμυντικά. Ο Παναθηναϊκός είναι τραγικός, απογοητευτικός, αποκαρδιωτικός, απαράδεκτος, θα έπρεπε η σειρά να είναι στο 3-0 βάση μεγέθους. Αυτό δεν αναιρεί ότι η σημερινή διαιτησία είναι ντροπιαστική».

Παράλληλα μίλησε για τα λάθη της τεχνικής ηγεσίας και των παικτών, ξεκαθαρίζοντας ότι «ο κόουτς Βόβορας έχει κάνει λανθασμένες επιλογές στο θέμα του ροτέισον, αφού δεν παίρνει πράγματα από τους ξένους. Ο Οκάρο Γουάιτ ήταν ξανά τραγικός, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις ο Έβανς έκανε τους αντιπάλους τους να μοιάζουν υπερπαίκτες. Ο Νέντοβιτς για 30’ ήταν εξαφανισμένος και έδωσε κάποιους πολύτιμους πόντους για λίγο, όπως ο Μέικον που δεν ήταν σταθερός».

Τέλος, σχολίασε το γεγονός ότι το «τριφύλλι» θα πρέπει πλέον να μαζέψει τα κομμάτια του, φυσικά να προκριθεί στους τελικούς με τον Ολυμπιακό, ενώ συμφώνησε με τα όσα είπε ο Ιωάννης Παπαπέτρου στις δηλώσεις του.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube