Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης!

Αρχικά, μίλησε για την ανανέωση του συμβολαίου του Κέντρικ Ναν, τονίζοντας ότι έκλεισε τον καλύτερο παίκτη στην Ευρώπη για τα καλύτερα μπασκετικά του χρόνια, ενώ στάθηκε στο ότι διπλασιάστηκε ο μισθός του, αλλά και στο πόσο σημαντικό είναι το ότι αφαιρέθηκε το NBA-out.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι σειρά όσον αφορά τις ανανεώσεις αναμένεται αν πάρει ο Τσέντι Όσμαν, ο οποίος επιθυμεί να παραμείνει στους «πράσινους», ενώ μίλησε και για τον σχεδιασμό ενόψει της επόμενης σεζόν, λέγοντας ότι παραμένουν ανοιχτά μόνο 2-3 μέτωπα.

Τέλος, αναφέρθηκε στην κατάσταση των απόντων, αλλά και σε όσα χρειάζεται να προσέξει ο Παναθηναϊκός στις δύο τελευταίες αγωνιστικές της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας.

Ακούστε το σχόλιο στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο youtube

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φασούλας: «Να παραιτηθεί το ΔΣ της ΕΟΚ-Δεν σεβάστηκαν την ιστορία μου στο μπάσκετ»

Οι διαιτητές στο Παναθηναϊκός-Αρμάνι Μιλάνο

Στην Ευελπίδων οι Κορομηλάς και Τσαρούχα, αργότερα Πηλοΐδης

Αταμάν για το σκάνδαλο στο μπάσκετ: «Είμαι σοκαρισμένος, ο Παναθηναϊκός θα κάνει όσα πρέπει - Αγαπώ τον Γιαννακόπουλο»

Δικηγόρος Κορομηλά: «Πρώτη φορά βλέπω τέτοια δικογραφία, τα χρήματά του δικαιολογούνται»

Βρούτσης: «Υπάρχει αυτοδιοίκητο στο μπάσκετ, αλλά το κράτος έχει τα εργαλεία για να κάνει αυτό που πρέπει»

Νέες αιχμές Γιαννακόπουλου κατά Ολυμπιακού: «Γιατί δεν είναι έξαλλοι με τα στησίματα;»

Σήμερα στον ανακριτή για το σκάνδαλο στο μπάσκετ Τσαρούχα, Κορομηλάς και Πηλοΐδης

Η πρώτη αντίδραση Γιαννακόπουλου μετά την απόφαση για την προφυλάκιση Λιόλιου

Σκάνδαλο στο μπάσκετ: Τι σημαίνει η προσωρινή κράτηση για Λιόλιο, Μαυραγάνη και Παπαπέτρου και πόσο μπορεί να διαρκέσει