Τα τελευταία νέα του μπασκετικού Παναθηναϊκού μετά την ήττα στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας από την Ρεάλ Μαδρίτης και ενόψει του σημερινού αγώνα με τον Άρη στην πρεμιέρα της Basket League μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Είναι μία νέα ομάδα ο Παναθηναϊκός αλλά ήταν αρκετά ανταγωνιστικός. Ίσως και απρόσμενα για τους περισσότερους. Δεν νομίζω ότι πολλοί θα περίμεναν ότι ο Παναθηναϊκός θα κοιτάξει στα μάτια τη Ρεάλ Μαδρίτης», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας.

«Ο Παναθηναϊκός είχε καλή άμυνα στο παιχνίδι με την Ρεάλ. Κρατάει τους αντιπάλους χαμηλά. Έχει αυτό που θέλει ο Ράντονιτς, χωρίς να έχει φτάσει εκεί που θέλει και θα είναι ακόμα καλύτερος ο Παναθηναϊκός», πρόσθεσε.

Για να καταλήξει, λέγοντας: «Το "καυτό" θέμα αυτή τη στιγμή είναι το σημερινό παιχνίδι με τον Άρη, όχι το "τεσσάρι". Είναι σε αυτή τη διαδικασία η ομάδα. Δεν είναι άπραγος ο Παναθηναϊκός. Πρέπει να βρεθεί ο κατάλληλος παίκτης για να μπει σε μία τέτοια συζήτηση. Στην Ευρώπη δεν υπάρχει κάτι αυτή τη στιγμή».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube