Την κρισιμότητα του παιχνιδιού απέναντι στην Φενέρμπαχτσε, αλλά και τη συνταγή της επιτυχίας του Παναθηναϊκού AKTOR αποκάλυψε ο Γιώργος Πετρίδης τον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ειναι ένα ματς κομβικότατο για τον Παναθηναϊκό, απέναντι στην πιο σκληρή και φορμαρισμένη ομάδα της διοργάνωσης. Η Φενέρ είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση, παρά τα προβλήματα με τραυματισμούς και τις απώλειες, πάει από νίκη σε νίκη. Επιστρέφει ο Ναν σήμερα και είναι πολύ σημαντικό, για να δώσει τον τόνο στην επίθεση του Παναθηναϊκού. Χρειάζεται έλεγχος των ριμπάουντ, σκληρή άμυνα, να μπει έχοντας την ενέργεια του ΟΑΚΑ και να πνίξει τους φιλοξενούμενους. Επιθετικά, να έχει λίγο καλύτερη ροή, με την επιστροφή και του Ναν, η εικόνα με την Παρτιζάν ήταν πολύ κακή», είπε μεταξύ άλλων.

Πάράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι ο Χέιζ-Ντέιβις δεν προλαβαίνει να είναι ούτε στο γήπεδο, αφού ακόμα δεν έχει φύγει από τις ΗΠΑ, ενώ κατέγραψε τις επιλογές που θα δώσει ο Αμερικανός στον «επτάστερο», σε επίπεδο σχημάτων και απειλής.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ναβάρο: «Βρισκόμαστε μπροστά σε διαφορετικές καταστάσεις και πρέπει να μάθουμε να τις διαχειριζόμαστε»

Πενιαρόγια: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για την Παρί – Δύσκολα θα παίξει ο Λοβέρν»

«Πολύ δύσκολη αποστολή για τον Ολυμπιακό»: Το σχόλιο Ζέρβα από την προπόνηση των «ερυθρόλευκων» στο Κάουνας

Μίλερ-ΜακΙντάιρ και Εντζάι δοκίμασαν παραδοσιακά ελληνικά πιάτα σε βίντεο που δημοσίευσε η Ευρωλίγκα

Νέο σύστημα ορισμού διαιτητών στην Euroleague με τη χρήση AI

Μετά από τη Μακάμπι, και η Χάποελ Τελ Αβίβ αιτήθηκε να δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της στην Κύπρο

Μασιούλις: «Δύσκολο να περιορίσεις τον Ολυμπιακό-Δεν θα βλέπω τον Σακίλ, αλλά την ομάδα μου»

Μπαρτζώκας: «Δίνει ασφάλεια ο Ντάνστον-Πέντε ματς σε επτά μέρες δεν είναι φυσιολογικό»

Χωρίς Μιλουτίνοφ ο Ολυμπιακός κόντρα στη Ζαλγκίρις

Ζαλγκίρις-Ολυμπιακός: Οι διαιτητές του αγώνα-Στο Εφές-Ρεάλ η Τσαρούχα