Ο Παναθηναϊκός θέλει να βάλει στοπ στο σερί τεσσάρων ηττών για την Ευρωλίγκα απόψε απέναντι στην Μπάγερν στο Μόναχο (21:30), ενώ σύντομα θα υπάρξουν και αλλαγές στο ρόστερ, όπως τόνισε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός απέχει πολύ από το να θεωρηθεί ομάδα οκτάδας, αλλά θέλει να κερδίσει για να παραμείνει ζωντανός. Ο Ράντονιτς έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης, αλλά θα πρέπει η ομάδα να αρχίσει να παίζει καλύτερα», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Το επόμενο διάστημα θα έχουμε αλλαγές και στο ρόστερ και πρέπει να γίνουν αυτές. Τα κενά που υπάρχουν δημιουργούν προβλήματα στη λειτουργία της ομάδας. Δεν υπάρχει ακόμη οριστική απόφαση για το ποιος θα φύγει ή τι είδους παίκτης θα αποκτηθεί. Οι άνθρωποι της ομάδας σαρώνουν την αγορά για να δουν τις διαθέσιμες περιπτώσεις, αλλά δεν είναι εύκολο να βρεις παίκτες, παρότι υπάρχει απεριόριστο μπάτζετ».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στην Ντουμπάι BC ο δήμιος της ΑΕΚ, Λουκόσιους

Χάποελ Ιερουσαλήμ: Συμφώνησε με Σάσα Ομπράντοβιτς και ζητά διετές συμβόλαιο από Ευρωλίγκα

«Ο άνθρωπος πίσω από τον Ολυμπιακό, τότε και τώρα»: Η αναδρομή της Euroleague στις δύο κούπες του Μπαρτζώκα

Το φοβερό μήνυμα του Μιλουτίνοφ για την Ευρωλίγκα: «Η νίκη της φωνής μέσα μου που αρνήθηκε να σταματήσει όταν πονούσε»

«Την προηγούμενη Κυριακή γράφτηκε ιστορία»: Τα πλάνα της Εuroleague από τον θρίαμβο του Ολυμπιακού στο Τelekom Center!

Γουόκαπ: «Το βράδυ της Ευρωλίγκας κατάλαβα ότι ο Ολυμπιακός είναι τρόπος ζωής»

Φενέρμπαχτσε: «Σαν να υπήρχε προδιάθεση για να δοθεί στον Ολυμπιακό η Euroleague»

Το συγκινητικό βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την κατάκτηση της Euroleague: «Κάπου σε μια παλιά κασέτα…»

Μπουργκ εκτός Euroleague: Τι σημαίνει για τη λίγκα και ποιοι… καραδοκούν!

«Αυτοί που επιμένουν, γράφουν ιστορία»: Το βίντεο του Ολυμπιακού για το λάβαρο της Ευρωλίγκας στο ΣΕΦ