Αφού σχολίασε τη νίκη της ΑΕΚ επί της Ράστα Βέχτα, ο Γιώργος Πετρίδης αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η «βασίλισσα» να ενισχυθεί τις επόμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της «Ένωσης» υπογράμμισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 πως η ομάδα ψάχνει παίκτη που θα κάνει τη διαφορά και θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από κάποιον που έχει ήδη στο ρόστερ της.

«Είναι μία νίκη που ήρθε μέσα από μία πειστική εμφάνιση. Δεν ήταν μόνο ότι κέρδισε η ΑΕΚ μία ομάδα που είναι κατώτερή της. Έπιασε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης και έκανε τους ανθρώπους της ΑΕΚ να χαμογελάσουν. Και στις δύο άκρες του παρκέ ήταν εξαιρετική η ΑΕΚ. Στο δεύτερο μέρος, όπως και να το κάνουμε, επήλθε η κούραση, έπεσε η απόδοσή της, πίεσε και η Ράστα Βέχτα και προσπάθησε να μειώσει σε ένα βαθμό», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Πετρίδης και πρόσθεσε:

«Αν δεν βρεθεί κάποιος που να έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους παίκτες που είναι τώρα στην ομάδα, δεν θα πάρει κάποιον απλά για να πει ότι πήρε παίκτη. Δεν βιάζεται για ενίσχυση, μετά τη νίκη επί της Ράστα Βέχτα, έβαλε σε σκέψεις τον Ηλία Παπαθεοδώρου. Όσον αφορά τον Χάρις, εξετάστηκε αυτή η περίπτωση και μάλλον απορρίπτεται από τους ανθρώπους της ομάδας. Αυτή η εβδομάδα είναι καθοριστική για το κομμάτι της ενίσχυσης, δεν υπάρχει περιθώριο. Παίρνεις έναν παίκτη για τις εγχώριες διοργανώσεις, για το Κύπελλο και μετά για το πρωτάθλημα».

Όσον αφορά την επιστροφή του Κιθ Λάνγκφορντ, υπογράμμισε: «Ο Λάνγκφορντ ιατρικά δεν προλαβαίνει, αλλά επειδή πρόκειται για ένα παιδί που ζει και αναπνέει για μεγάλα ματς, θεωρώ ότι θα κάνει μία προσπάθεια για να προλάβει. Ιατρικά, επαναλαμβάνω, εκείνο που βγαίνει προς τα έξω είναι πως δεν προλαβαίνει. Είναι ένα παιδί που θέλει να παίζει σε τέτοια παιχνίδια και είναι καθαρά προσωπική υπόθεση του Λάνγκφορντ».

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Επέστρεψε από το -17 με άμυνα για σεμινάριο και παρέμεινε στην κορυφή ο Αθηναϊκός!

Εμψύχωσε τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Μυστακίδης μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Άρης Betsson: Πολύ ψηλά στη λίστα των γκαρντ η περίπτωση του Κόρι Τζόσεφ!

Μπούτσκος: «Έχουμε πίκρα που δεν φύγαμε νικητές - Να δούμε τα κριτήρια των διαιτητών στις επαφές»

Χολμς: «Έχουμε τραυματίες αλλά αυτό δεν πρέπει να είναι δικαιολογία»

Αταμάν: «Κάποιοι δεν αξίζουν να αγωνίζονται στην ομάδα - Είναι αργά για αλλαγές, όσοι δεν ακολουθούν δεν θα παίζουν»

Το comeback του ΠΑΟΚ και η ψυχραιμία του Παναθηναϊκού: Tα highlights από το «θρίλερ» στο Παλατάκι

Μπούτσκος: «Περήφανος για το πώς προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο - Λεπτομέρειες έκριναν το ματς, ψηλά το κεφάλι»

Οι αντιδράσεις του Μυστακίδη στο δραματικό φινάλε του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός

Καρφιά Αταμάν: «Κάποιοι παίκτες δεν μας προσφέρουν τίποτα - Δεν μπορώ να βρω τη λύση, εκείνοι πρέπει να τη βρουν»!

TAGS: A.E.K.