Απρόβλεπτος, ασταθής και όχι όσο σκληρός απαιτείται παρουσιάστηκε ο Παναθηναϊκός με συνέπεια την οδυνηρή ήττα από την Παρί, όπως τόνισε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός ήταν απροετοίμαστος, πολύ χαλαρός αμυντικά και επέτρεψε στην Παρί να κάνει το παιχνίδι της. Η ήττα αυτή αφήνει πολύ πίσω την ομάδα στη μάχη για την τετράδα, πρέπει να γίνουν συνταρακτικά πράγματα για να πάρει πλέον το πλεονέκτημα, γιατί έχει και πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Η ομάδα δεν έχει σταθερότητα, είναι σταθερά… ασταθής και οι έξι ήττες στην έδρα του είναι πάρα πολλές. Καλείται πλέον να κάνει υπερβάσεις, να κερδίσει όλα τα εντός έδρας ματς και να πάρει ματς εκτός έδρας», τόνισε.

Όσον αφορά στο φάουλ πάνω στον Νάιτζελ Χέιζ-Ντέιβις, που δεν καταλογίστηκε στην τελευταία επίθεση των «πράσινων», είπε: «Έγινε φάουλ στην τελευταία φάση και από τη στιγμή που το παραδέχτηκε και ο Καβαλιέρ δεν χωρά συζήτηση. Όμως ο Παναθηναϊκός δεν έπρεπε να επιτρέψει στο ματς να φτάσει εκεί».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

MVP της 29ης αγωνιστικής ο Φρανσίσκο μετά το θρίλερ με Ολυμπιακό

Χεζόνια για τις αποδοκιμασίες σε Σκαριόλο: «Δεν θέλουμε τέτοιες μ@@@@ιες!»

Σπανούλης: «Έχουμε μείνει με 11 παίκτες, χτύπησε και ο Μίροτιτς»

Δεν έφτασαν τα... όργια του Χέιζ-Ντέιβις: Τα highlights της ήττας του Παναθηναϊκού στο θρίλερ με την Παρί

Φαρίντ: «Εμείς πρέπει να φτιάξουμε την κατάσταση που δημιουργήσαμε, τα πάντα για νίκη με Ολυμπιακό»

Ταμπελίνι: «Κλασικά πράγματα, μετά τα παράπονα του Αταμάν τα σφυρίγματα ήταν υπέρ της μίας πλευράς»

Σερέλης: «Πιστεύουμε πως ίσως υπήρχε φάουλ στον Χέιζ-Ντέιβις, αλλά έπαιξαν καλύτερα από εμάς»

Το σχόλιο Πετρίδη: «Ήττα-πισωγύρισμα, ξεχνάει το όνειρο για 4άδα ο Παναθηναϊκός»

Σερέλης: «Είχαμε τη στιγμή μας στο τέλος, αλλά έπρεπε να παίξουμε καλύτερα από την αρχή»

Γιαννακόπουλος για τη φάση με Χέιζ-Ντέιβις: «Η Παρί ήταν καλύτερη, αλλά το φάουλ είναι φάουλ»