Ο Γιώργος Πετρίδης σχολίασε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 την ήττα του Παναθηναϊκού από τον Ολυμπιακό με σκορ 86-80 στο ντέρμπι «αιωνίων» της Euroleague.

Ο ρεπόρτερ των «πράσινων» στάθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μπήκε γι' ακόμη μία φορά νωχελικά στο παιχνίδι, προσθέτοντας για τη διαιτησία αυτού του διαστήματος πως είναι «παγκόσμια πρωτοτυπία τα πέντε φάουλ στο πρώτο ημίχρονο».

Παράλληλα, τόνισε πως ακολουθεί ένα διάστημα που ο Παναθηναϊκός θα χρειαστεί να πάρει πολλά ροζ φύλλα σε δύσκολα ματς ώστε να βελτιώσει τη θέση του, ενώ επεσήμανε πως το «τριφύλλι» μπορεί να τα καταφέρει με την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου.

Ακούστε το ηχητικό απόσπασμα:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το βίντεο - αφιέρωμα της Euroleague στον Ναν - «Πάντα αφήνει το στίγμα του»

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»