Για επαγγελματική νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR στη Γαλλία, αλλά και… δείγμα προθέσεων ως προς τις επικείμενες αναμετρήσεις του σε Ελλάδα και Ευρώπη, έκανε λόγο μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Ο Παναθηναϊκός έκανε μια επαγγελματική νίκη στη Γαλλία, γενικότερα στην άμυνα πήρε καλό βαθμό, με εξαίρεση δύο κομμάτια του ματς με τη Βιλερμπάν. Σορτς και Τολιόπουλος πρέπει να βρίσκονται σε πεντάδες που θα καλύπτουν τις αμυντικές αδυναμίες του. Ήταν μεταξύ Φαρίντ και Γιουρτσέβεν ποιος θα έμενε εκτός εξάδας ξένων, νομίζω θα κοπεί ο πρώτος. Να δούμε πως θα είναι και ο Ναν τις επόμενες ημέρες. Είναι μια τεράστια απώλεια για τον Παναθηναϊκό, μιλάμε για τον πρώτο σκόρερ και τον MVP της Euroleague. Έρχεται ένα καυτό 12ήμερο για τον Παναθηναϊκό, με την σειρά αγώνων με Άρη, Ρεάλ και Φενέρ να μας δείχνει προς τα που βαδίζει η ομάδα», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, ο ρεπόρτερ του σταθμού επισήμανε ότι έχει ακόμα πιο μεγάλη σημασία για τον Σλούκα η προχθεσινή εμφάνισή του, αφού προερχόταν από ένα κακό παιχνίδι με την Μακάμπι αλλά ο αρχηγός του «επτάστερου» δεν… πτοήθηκε.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπουένο: «Συζητάμε αλλαγή φορμάτ – Αποφάσεις για την EuroLeague στις 14 Απριλίου»

Τι λέει ο αλγόριθμος για EuroLeague: Σίγουρο πλεονέκτημα ο Ολυμπιακός, στο 25% ανέβηκε ο Παναθηναϊκός

Στην κορυφή του top-10 της Ευρωλίγκας ο Ράιτ που έσβησε τα... φώτα στον Τάκερ

Στέρλινγκ Μπράουν: Αναδείχθηκε MVP της 34ης αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα

Ομιλία Αταμάν στους παίκτες: «Κάθε ματς είναι τελικός στα τρία σερί εκτός έδρας - Έτοιμοι για τη νίκη και με Ολυμπιακό»

Αταμάν: «Κάναμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, θα σκεφτώ τη Χάποελ μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό»

Τα highlights από τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μονακό

Έπαιξε με τη... φωτιά αλλά βγήκε νικήτρια απέναντι στον Ερυθρό η Μπαρτσελόνα!

Βαθμολογία Ευρωλίγκας: Μία νίκη απόσταση από την 4άδα ο Παναθηναϊκός, δεύτερος ο Ολυμπιακός

«Έκανε τη δουλειά με Μονακό και πάει σε τριάδα αγώνων που θα κρίνει τα πάντα»: Το σχόλιο Πετρίδη από T-Center