Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης. Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αρχικά αναφέρθηκε στο χθεσινό (25/1) ματς του τριφυλλιού με το Μαρούσι, ενώ εν συνεχεία μίλησε για το επικείμενο εκτός έδρας παιχνίδι της Euroleague με αντίπαλο τη Βιλερμπάν στη Λιόν.

Αναφορικά με τις επιστροφές των Ναν, Όσμαν και Μήτογλου, υπογράμμισε ότι για τον Αμερικανό, πιθανότατα θα κριθεί την Τρίτη ή την Τετάρτη, ενώ για τους άλλους δυο εκτίμησε ότι θα επιστρέψουν σε αυτό το ματς.

Τέλος για τα μεταγραφικά και την ενίσχυση στη θέση "4" τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός περιμένει τις εξελίξεις από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το ΝΒΑ με τις... κεραίες να είναι ανοικτές προς εκείνη την κατεύθυνση για ό,τι προκύψει.

Ακούστε το ρεπορτάζ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Άρης βάζει τέλος στις φήμες: «Ο Σπανούλης δεν θα είναι προπονητής μας στο άμεσο μέλλον»

Ζήσης: «Στόχος του Άρη η Euroleague ή το NBA Europe τα επόμενα χρόνια»

Μαρκόπουλος: «Πολύ καλά δομημένος ο Ολυμπιακός, στην άμυνα χωλαίνει ο Παναθηναϊκός - Αλλάζει επίπεδο η Θεσσαλονίκη»

Φουρνιέ: «Το 2024 πήγα στο βουνό, σκέφτηκα σοβαρά να αποσυρθώ - Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Ολυμπιακός φτιάχτηκε για μένα»

Επιστροφή του Γιατρά στον Προμηθέα ως τεχνικός διευθυντής - Προπονητής ο Μπατής

Η ανάρτηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για την ομάδα βόλεϊ γυναικών: «Συγχαρητήρια για την σπουδαία προσπάθεια, όλοι δίπλα σας»

Συγκινητική ανάρτηση από τη σύζυγο του Λεσόρ: «14 μήνες υπομονής, σκληρής δουλειάς, αμφιβολιών και πάνω απ’ όλα θάρρους»

Γκραντ: «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επιστροφή του Λεσόρ και για το τελευταίο κομμάτι της σεζόν»

Στην οροφή του T-Center το νέο λάβαρο του Παναθηναϊκού με Αλβέρτη αντί Μποντιρόγκα

Κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ ο Παναθηναϊκός για τα συμβάντα στο ντέρμπι μπάσκετ γυναικών