Τα τελευταία νέα από το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, μετέφερε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης. Ο ρεπόρτερ του σταθμού, αρχικά αναφέρθηκε στο χθεσινό (25/1) ματς του τριφυλλιού με το Μαρούσι, ενώ εν συνεχεία μίλησε για το επικείμενο εκτός έδρας παιχνίδι της Euroleague με αντίπαλο τη Βιλερμπάν στη Λιόν.

Αναφορικά με τις επιστροφές των Ναν, Όσμαν και Μήτογλου, υπογράμμισε ότι για τον Αμερικανό, πιθανότατα θα κριθεί την Τρίτη ή την Τετάρτη, ενώ για τους άλλους δυο εκτίμησε ότι θα επιστρέψουν σε αυτό το ματς.

Τέλος για τα μεταγραφικά και την ενίσχυση στη θέση "4" τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός περιμένει τις εξελίξεις από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το ΝΒΑ με τις... κεραίες να είναι ανοικτές προς εκείνη την κατεύθυνση για ό,τι προκύψει.

Ακούστε το ρεπορτάζ:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube