Το ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού AKTOR μετέφερε ο Γιώργος Πετρίδης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Αναφερόμενος στην εμφάνιση του τριφυλλιού στάθηκε στο γεγονός ότι η νίκη αυτή ήρθε από την άμυνα του, κάτι που το είχε μεγάλη ανάγκη η ομάδα, εκτός καθαρά από το αποτέλεσμα.

Ο Γιώργος Πετρίδης υπογράμμισε ότι από την πρώτη στιγμή στο ματς φάνηκε η διάθεση και η συγκέντρωση των παικτών στην άμυνα, η οποία έδωσε εύκολους πόντους στην επίθεση.

Ατομικά, εστίασε σε Σορτς και Ναν που και αυτοί συνέβαλαν στην αμυντική λειτουργία και κυρίως στον Χουάντσο που και πάλι ήταν αρκετά καλός επισημαίνοντας ότι ο Ισπανός από την άμυνά του και τα ριμπάουντ ανεβαίνει και αρκετά ψυχολογικά στο παιχνίδι.

Τέλος αναφέρθηκε και στην παρουσία του Χολμς ο οποίος -όπως ανέφερε- έδωσε… οντότητα στον Παναθηναϊκό κοντά στο καλάθι, σχολιάζοντας όμως ότι ο Αμερικανός θα πρέπει να έχει τέτοιες εμφανίσεις και με σέντερ καλύτερους από αυτούς που είχε η Μπολόνια.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα από το κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 στο YouTube.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Παναθηναϊκός: Με Χολμς κόντρα στον Ολυμπιακό, εκτός ο Σαμοντούροφ

Το «pasillo» των παικτών της Φενέρμπαχτσε στον Σάρας για τα γενέθλιά του

Λεσόρ: «Μόνο ο Θεός ξέρει πώς θα νιώσω με 20.000 κόσμο να φωνάζουν το όνομά μου»

Απάντησε στον Μπαρτζώκα ο Γιαννακόπουλος: «Μην μπερδεύεσαι - Δεν πιστεύουμε, ξέρουμε»

Γουόρντ: «Να δείξουμε ποιοι είμαστε - Να κάνουμε ό,τι χρειάζεται για τη νίκη»

Μπαρτζώκας: «Γράφτηκε ότι στον Παναθηναϊκό θεωρούν πως θα κατακτήσουν την Ευρωλίγκα, τι πίεση να έχουν για τη 10η θέση;»

Οριστικά εκτός Βεζένκοφ και Γουόκαπ από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Αυτοί είναι οι διαιτητές του ντέρμπι «αιωνίων» για την 30ή αγωνιστική της Euroleague

Ευρωλίγκα: Με το remake του τελικού να ξεχωρίζει, ανοίγει η αυλαία της 30ής αγωνιστικής

Μια αγωνιστική με αναστολή στον Αταμάν από την Ευρωλίγκα-Κανονικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό