Παιχνίδι με παγίδες είναι για τον Παναθηναϊκό το αποψινό απέναντι στην Βίρτους Μπολόνια (21:15), όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Πετρίδης.

«Είναι αρκετά ύπουλο παιχνίδι το σημερινό. Ο Παναθηναϊκός έρχεται από σειρά καλών εμφανίσεων, βρήκε τη μαγική συνταγή ή μάλλον τη θυμήθηκε. Ακόμη και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος έδειξε διάθεση και ενέργεια. Θα πρέπει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Η Βίρτους συμμαζεύτηκε με τον Ιβάνοβιτς, αλλά σίγουρα δεν τρομάζει. Θέλει όμως προσοχή και δεν είναι εύκολο σε κάθε ματς να παίζεις στα κόκκινα. Επίσης θα πρέπει να πάρει πράγματα από τον Γιουρτσεβέν, γιατί δεν μπορεί να καλυφθεί ένα τέτοιο κενό σαν του Λεσόρ μόνο από τον Γκέιμπριελ σε βάθος χρόνου», σημείωσε.

Παράλληλα επισήμανε πως «… μέσα στις επόμενες μέρες θα έχουμε τα ευχάριστα για τον Χουάντσο και θα ανακοινωθεί η επέκταση σε δύο χρόνια. Μετά στόχος είναι η επέκταση συμβολαίου με τον Ναν για να βγει και το nba out, αλλά και οι ανανεώσεις των Ελλήνων».

Τέλος, για την κατάσταση του Μάριους Γκριγκόνις είπε: «Μέσα στον Ιανουάριο αναμένουμε να τον δούμε να επιστρέφει στις προπονήσεις και ίσως τον Φεβρουάριο να αρχίσει να παίζει. Έχει μείνει καιρό εκτός δράσης, έκανε χειρουργείο και δεν είναι απλό πράγμα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το βίντεο - αφιέρωμα της Euroleague στον Ναν - «Πάντα αφήνει το στίγμα του»

Μπουένο για NBA και Euroleague: «Υπήρχε διχασμός, αλλά πλέον έχει επιτευχθεί σύμπνοια - Ας το κάνουμε όλοι μαζί»

Το Σούπερ Καπ της Ευρωλίγκας οδεύει προς Άμπου Ντάμπι - Ανοιχτό και το σενάριο Κωνσταντινούπολης

Κορυφαίος παράγοντας της EuroLeague ο Γιανκούνας της Ζαλγκίρις

Μπουενο: «Πιστεύω ακόμα ότι μπορούμε να βρούμε κοινό σημείο με το ΝΒΑ - Η Ευρωλίγκα δεν ήταν ποτέ άλλοτε τόσο δυνατή»

Η ανάρτηση της Ευρωλίγκας για Ομπράντοβιτς-Διαμαντίδη: «Ακριβώς όπως παλιά»

Ευρωλίγκα: Με 24 ομάδες από τη σεζόν 2027/28 - Επενδύσεις άνω των 1,2 δισ. ευρώ

Ανέλαβε πρόεδρος της Ένωσης προπονητών της Ευρωλίγκας ο Πασκουάλ

Παρτίζαν: «Ο Μπόνγκα ενεργοποιεί τη ρήτρα του και πάει σε άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας»

Σκαριόλο: «Ο Ολυμπιακός άξιζε τρεις από τις τελευταίες Ευρωλίγκες, αλλά όχι τη φετινή»