Κόντρα στην... λογική θα ήταν η νίκη του Παναθηναϊκού χθες επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τόσα προβλήματα που είχε να λύσει στους «κοντούς», όπως σχολίασε ο Γιώργος Πετρίδης μέσω του bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Πολύ κακοδαιμονία στον Παναθηναϊκό, ρε παιδί μου. Έτυχαν όλα στην περιφέρεια και είχε μια πεντάδα κάποια στιγμή που ούτε σε προπόνηση δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί! Θα χρειαζόταν κάτι… υπερφυσικό, παρά φύσιν, για να πάρει το χθεσινό ματς. Είναι και λίγο μαγική εικόνα το σκορ στο τέλος. Είναι μια ήττα που στερεί από τον Παναθηναϊκό την ισοβαθμία από την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Έχει τρία ματς μέχρι να έρθει η διακοπή που είναι τελικοί, για να πάει ήρεμος και ότι θα έχει το αβαντάζ έδρας. Συνεχίζει, πρέπει να δει τα προβλήματα και πότε θα επιστρέψουν οι τραυματίες», ανέφερε σχετικά.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι το μεγάλο κέρδος των «πράσινων ήταν οι Αντετοκούνμπο και Καλαϊτζάκης, με τον δεύτερο να κάνει «βραδιά καριέρας και να ανδρώνεται κατά κάποιον τρόπο», όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, ενώ στάθηκε στην -μια ακόμα- πολύ καλή εμφάνιση του Γκραντ.

Ενώ ο Πετρίδης επισήμανε ότι ήταν πολύ κακός ο Λεσόρ, αρνητικότατος ο Γκριγκόνις και πως ο Παναθηναϊκός δεν πήρε πράγματα ούτε και χθες από τον Χουάντσο.

Ακούστε το ηχητικό:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μπόλντγουιν για το βραβείο του Ντιαλό: «Δηλαδή η καλύτερη άμυνα δεν έχει τον αμυντικό της χρονιάς;»

Το logo του Final Four 2026 στην Αθήνα: Παράδοση, δύναμη και… ελληνική ψυχή

«Υπάρχουν οι αριθμοί»: Έβαλε τα… γέλια για το γεγονός ότι δεν πήρε το βραβείο του καλύτερου αμυντικού ο Ταβάρες

Marca: «Όλα δείχνουν ότι θα γίνουν με κόσμο τα ματς της Ρεάλ με την Χάποελ»

Στον Άλφα Ντιάλο το βραβείο του καλύτερου αμυντικού της Ευρωλίγκας

Οι ημερομηνίες των Game 3 και Game 4 Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στα playoffs της Ευρωλίγκας

Ο Παναθηναϊκός κοντράρεται με τον… Rising Star της φετινής Euroleague στα Playoffs

Σάσα Ομπράντοβιτς: «Δεν ήταν μία απογοητευτική χρονιά για εμάς στην Ευρωλίγκα»

Αταμάν στους παίκτες του: «Είμαστε καλή ομάδα, δεν έχει σημασία το πλεονέκτημα έδρας…»

Πετρίδης: «Μεγάλη επίδραση ο Αταμάν – Το σημαντικό για τον Παναθηναϊκό ενόψει της σειράς με τη Βαλένθια»