«Βλέπω ένα πολιτικό κένό στα αριστερά της ΝΔ. Εκεί πρέπει να επανατοποθετηθούν οι βάσεις μετά από τις ευρωεκλογές», δήλωσε ο Πέτρος Κόκκαλης στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε σήμερα στο βράδυ στην ΕΡΤ, ενώ μόλις λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ένα πράσινο κόμμα είναι οπωσδήποτε κάτι που έχω στο μυαλό μου», υπογράμμισε ο κ. Κόκκαλης, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτό για το οποίο μιλάει είναι «κάτι πιο σύγχρονο» από την «Ομπρέλα» η οποία «έχει τη δική της πορεία».

Αναφερόμενος σε όσα έχουν λάβει χώρα εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης το τελευταίο διάστημα, ο κ. Κόκκαλης είπε, μεταξύ άλλων: ότι «ήταν προσβλητικές οι αναφορές περί “5ης φάλαγγας”», ότι η δική του άποψη για το «μαξιλάρι» των 37 δισεκατομμυρίων ευρώ «είναι αντιδιαμετρικά αντίθεση με αυτήν του κ. Κασσελάκη», ότι «στη νέα διάταξη του ΣΥΡΙΖΑ δεν χωρά η έννοια “κλιματική κρίση”» και ότι ο ίδιος «δεν είναι σύμφωνος με τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Κασσελάκης διαχειρίζεται το αξίωμα» του προέδρου.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Πηγή: Kathimerini.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Αίθριος με άνοδο της θερμοκρασίας

Παραιτήθηκε από πρόεδρος του Συλλόγου Τεμπών η Μαρία Καρυστιανού

Αγροτικά μπλόκα: Έκλεισε το ρεύμα εξόδου στα διόδια Μαλγάρων - Τι ισχύει σε Χαλκιδική, Ημαθία, Πέλλα, Πιερία και Καβάλα

Θρίλερ στην Τουρκία: Η ΜΙΤ ανέκρινε αεροσυνοδό με κυπριακή υπηκοότητα για την πτώση του Falcon!

Εξαφάνιση 16χρονης: Πούλησε κοσμήματα πριν ταξιδέψει στην Αθήνα-Τι λέει ο οδηγός ταξί που τη μετέφερε

Novartis: Ένοχοι οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες και από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο

Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Στον Άρειο Πάγο για τρίτη φορά η υπόθεση

Στις 15:00 το ραντεβού Μητσοτάκη με τους αγρότες - Ποιοι θα συμμετάσχουν στη συνάντηση

Στο 2,6% ο πληθωρισμός τον Δεκέμβριο - Άλμα 13% στις τιμές κρέατος και 8,4% στα ενοίκια

Novartis: Ενοχοι οι δύο πρώην προστατευόμενοι μάρτυρες και από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο