«Βλέπω ένα πολιτικό κένό στα αριστερά της ΝΔ. Εκεί πρέπει να επανατοποθετηθούν οι βάσεις μετά από τις ευρωεκλογές», δήλωσε ο Πέτρος Κόκκαλης στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε σήμερα στο βράδυ στην ΕΡΤ, ενώ μόλις λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ένα πράσινο κόμμα είναι οπωσδήποτε κάτι που έχω στο μυαλό μου», υπογράμμισε ο κ. Κόκκαλης, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτό για το οποίο μιλάει είναι «κάτι πιο σύγχρονο» από την «Ομπρέλα» η οποία «έχει τη δική της πορεία».

Αναφερόμενος σε όσα έχουν λάβει χώρα εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης το τελευταίο διάστημα, ο κ. Κόκκαλης είπε, μεταξύ άλλων: ότι «ήταν προσβλητικές οι αναφορές περί “5ης φάλαγγας”», ότι η δική του άποψη για το «μαξιλάρι» των 37 δισεκατομμυρίων ευρώ «είναι αντιδιαμετρικά αντίθεση με αυτήν του κ. Κασσελάκη», ότι «στη νέα διάταξη του ΣΥΡΙΖΑ δεν χωρά η έννοια “κλιματική κρίση”» και ότι ο ίδιος «δεν είναι σύμφωνος με τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Κασσελάκης διαχειρίζεται το αξίωμα» του προέδρου.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Πηγή: Kathimerini.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η Ευρώπη πλήττεται από δεύτερο κύμα καύσωνα - Επιδείνωση των φαινομένων το Σαββατοκύριακο

Ασανσέρ: Στις 30 Ιουνίου λήγει η προθεσμία για την απογραφή – Δεν θα δοθεί νέα παράταση

Αποτελέσματα Πανελληνίων 2026: Την Πέμπτη η ανακοίνωση των βαθμολογιών

Αίγιο: Το θρίλερ με την πυρίτιδα, το DNA στη σκανδάλη και τα νέα δεδομένα για το διπλό φονικό

Δύο αδέρφια επιτέθηκαν σε υπαλλήλους του ΔΕΔΔΗΕ, που νόμιζαν ότι ήταν απατεώνες - Βρέθηκε οπλοπολυβόλο στο σπίτι τους

Θεσσαλονίκη: Μία καταδίκη και δύο αθωώσεις για τη φωτιά στο Φίλυρο

Μαρινάκης: Από βδομάδα θα φανεί στην αντλία η μείωση της τιμής του πετρελαίου

Σπείρα «μαϊμού» αστυνομικών εξαρθρώθηκε στον Πειραιά - Έκαναν 29 απάτες με λεία 690.000 ευρώ

Κοτζίμα: Η «Μέκκα του τζιν» στην Ιαπωνία

Θάνατος 11χρονου Μάριου στο Μενίδι: Εισαγγελέας ζήτησε την ενοχή ενός εκ των δύο κατηγορουμένων