«Βλέπω ένα πολιτικό κένό στα αριστερά της ΝΔ. Εκεί πρέπει να επανατοποθετηθούν οι βάσεις μετά από τις ευρωεκλογές», δήλωσε ο Πέτρος Κόκκαλης στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε σήμερα στο βράδυ στην ΕΡΤ, ενώ μόλις λίγες ώρες νωρίτερα είχε ανακοινώσει την απόφασή του να αποχωρήσει από την ευρωομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ένα πράσινο κόμμα είναι οπωσδήποτε κάτι που έχω στο μυαλό μου», υπογράμμισε ο κ. Κόκκαλης, διευκρινίζοντας ωστόσο ότι αυτό για το οποίο μιλάει είναι «κάτι πιο σύγχρονο» από την «Ομπρέλα» η οποία «έχει τη δική της πορεία».

Αναφερόμενος σε όσα έχουν λάβει χώρα εντός του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης το τελευταίο διάστημα, ο κ. Κόκκαλης είπε, μεταξύ άλλων: ότι «ήταν προσβλητικές οι αναφορές περί “5ης φάλαγγας”», ότι η δική του άποψη για το «μαξιλάρι» των 37 δισεκατομμυρίων ευρώ «είναι αντιδιαμετρικά αντίθεση με αυτήν του κ. Κασσελάκη», ότι «στη νέα διάταξη του ΣΥΡΙΖΑ δεν χωρά η έννοια “κλιματική κρίση”» και ότι ο ίδιος «δεν είναι σύμφωνος με τον τρόπο με τον οποίο ο κ. Κασσελάκης διαχειρίζεται το αξίωμα» του προέδρου.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ

Πηγή: Kathimerini.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Σχεδίαζε επιθέσεις κατά πριγκιπισσών της Ολλανδίας – Είχε χαράξει τα ονόματά τους σε τσεκούρια

Το Ιράν έστειλε νέα πρόταση για συμφωνία με τις ΗΠΑ

Εύοσμος: Αποκαταστάθηκε το τραύμα στο δάχτυλο του 5χρονου που τραυματίστηκε σε πόρτα νηπιαγωγείου

Ένας τραυματισμός από επίθεση με μαχαίρι σε μπαρ στο Ηράκλειο - Συνελήφθη 23χρονος, αναζητούνται δύο άτομα

Δωρεάν κρατικό χρήμα έως 36.000 ευρώ για ανακαινίσεις

Σε εξέλιξη η έξοδος των εκδρομέων για την Πρωτομαγιά - Αυξημένη η κίνηση στην Αθηνών-Κορίνθου

Ετσι είναι οι άνθρωποι που απέχουν από τα social media

Σε εξέλιξη οι απεργιακές κινητοποιήσεις – Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια, πώς κινούνται τα ΜΜΜ

Συγκρούσεις έξω από νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται άνδρας ο οποίος σκότωσε 5χρονο κορίτσι στην Αυστραλία

Σφάλματα και κακοκαιρία τα αίτια της πολύνεκρης συντριβής μεταγωγικού αεροσκάφους στη Βολιβία τον Φεβρουάριο