Μέσα στα επόμενα 24ώρα αναμένεται να έχει τελειώσει το σίριαλ της άφιξης του Μάρκο Σίλβα για να πιάσει δουλειά στον Ολυμπιακό.

Χθες κυκλοφόρησαν εκ νέου φήμες που ήθελαν τον Στραματσιόνι να είναι stand-by για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των ερυθρολεύκων στην περίπτωση που δεν βρεθεί λύση με τον Πορτογάλο τεχνικό. Μάλιστα, για άλλη μια φορά φερόταν ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος να είναι ο άμεσος συνεργάτης του.

Όμως –για άλλη μια φορά- άτομα από τον Ολυμπιακό ανέφεραν ότι προπονητής υπάρχει και δεν υπάρχει καμία ανάγκη να μιλήσουν με κανέναν Ιταλό ή άλλο τεχνικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει συμφωνία ο Μάρκο Σίλβα να πιάσει δουλειά τις επόμενες ημέρες. Και από τον Ολυμπιακό υποστηρίζουν ότι θα συμβεί αυτό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Επιστρέφει μετά τη διακοπή ο Βάργκα - Η πορεία της αποκατάστασης θα κρίνει τη συμμετοχή του με ΟΦΗ

Ζητά και άλλα εισιτήρια ο Ολυμπιακός για τη Λειβαδιά

Επίθεση Άρη σε Βρούτση: «Η υποκρισία σας ξεχειλίζει, εσείς ο ίδιος ''πυροβολείτε'' το ποδόσφαιρο - Αλλάξτε απόφαση»!

Τσακίρης: «Τι φέρνει για την ΑΕΚ η απουσία του Βάργκα ενόψει Βόλου - Το συμπέρασμα με Γκεοργκίεφ και ο Αλεξίου»

Νικολακόπουλος: «Οι αλλαγές με Πουέρτα και μπακ στον Ολυμπιακό»

ΠΑΕ ΑΕΚ για τα γενέθλια του Μάριου Ηλιόπουλου: «Συνέχισε να μας εμπνέεις την πίστη και το πάθος για κορυφή»

Στην τελική ευθεία για το ματς με τον Παναιτωλικό με τους γνωστούς απόντες ο ΠΑΟΚ

Δεσύλλας: «Ενδεχομένως με Ουναϊ ως 10άρι και Λιβάι Γκαρσία δεξιά ο Παναθηναϊκός με Καλαμάτα»

Τσορμπατζόγλου: «Με νίκη στο Αγρίνιο και σωστή δουλειά, ο ΠΑΟΚ θα βλέπει ουσιαστικά τον στόχο του τίτλου»

Αθανασίου: «Μόνο εύκολο δεν είναι το έργο του Παναθηναϊκού με Καλαμάτα - Επιστρέφει το 4-4-2»