Αλαλούμ με τον αντικαταστάτη του Φερνάντο Αλόνσο στη F1! Λίγη ώρα αφότου η Alpine ανακοίνωσε ότι ο Όσκαρ Πιάστρι θα είναι στο τιμ της την επόμενη σεζόν, ο ίδιος ο Αυστραλός οδηγός με σχετικό tweet προχώρησε σε πλήρη διάψευση οποιασδήποτε συμφωνίας.

«Kαταλαβαίνω ότι, χωρίς τη συγκατάθεσή μου, η Alpine F1 δημοσίευσε ένα δελτίο τύπου αργά σήμερα το απόγευμα ότι θα οδηγήσω για αυτούς τον επόμενο χρόνο. Αυτό είναι λάθος και δεν έχω υπογράψει συμβόλαιο με την Alpine για το 2023. Δεν θα οδηγήσω για την Alpine του χρόνου», έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter ο νεαρός πιλότος.

Να σημειωθεί πως πριν από λίγες ώρες ο διευθυντής της Alpine είχε δηλώσει πως δεν ήταν εφικτή η επικοινωνία με τον μάνατζερ του Αυστραλού οδηγού, ενώ και η σημερινή ανάρτηση της γαλλικής εταιρίας δεν περιείχε δήλωση του Αυστραλού πιλότου.




Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Καραλάιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

H Formula 1 επιστρέφει στην Αφρική: Στη Ρουάντα Grand Prix από το 2030 και μετά

Η βαθμολογία της Formula 1: Ολοένα και πιο κοντά στον τίτλο ο Αντονέλι - Πλησιάζει την τριάδα ο Φερστάπεν

He is back: Δεύτερη σερί νίκη για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

Ιστορική pole position για τον Φερστάπεν στη Σιγκαπούρη!

F1: Κυρίαρχος ο Φερστάπεν στο βρόχινο Σπριντ της Σιγκαπούρης – Καταστροφικό φινάλε για τη ΜακΛάρεν

Καμία ποινή για Φερστάπεν στο περιστατικό με Χάμιλτον: Εκκινεί από την pole position στο Sprint Σιγκαπούρης

Συνεχίζει με... σπασμένα φρένα ο Φερστάπεν: Ο «Ιπτάμενος Ολλανδός» κατέκτησε την pole του Sprint Race της Σιγκαπούρης!

Φερστάπεν: «Περήφανος για όλη την ομάδα»-Αντονέλι: «Ό,τι καλύτερο μπορούσαμε»

Formula 1: «Φωτιά» στη βαθμολογία μετά τη Μαλαισία – Φερστάπεν και Νόρις μαζί στους 188 βαθμούς

Πρώτη φετινή νίκη ο Φερστάπεν στο χάος της Μαλαισίας, απίθανο comeback οι Ferrari, καταστροφή για Ράσελ!