Μπορεί η μεταγραφή του Ισμαέλ Μπενασέρ από την Έμπολι στη Μίλαν να βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο, αυτό όμως δεν πτόησε τη Γαλατασαράι να επιχειρήσει το «μπαμ» την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Γαλλία, ο τουρκικός σύλλογος μπήκε «σφήνα» στην απόκτηση του Αλγερινού άσου, καταθέτοντας πρόταση 16 εκατομμυρίων ευρώ στην Έμπολι, με στόχο να ανατρέψει τα ως τώρα δεδομένα που θέλουν τον παίκτη προ της υπογραφής συμβολαίου με τους «ροσονέρι».

Ωστόσο, με βάση τις ίδιες πληροφορίες, ο Μπενασέρ είναι αποφασισμένος να κρατήσει το λόγο του απέναντι στους Μιλανέζους και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του, η οποία θα αποτελέσει την υπ'αριθμόν 3 της Μίλαν στο τρέχον «παζάρι» μετά από εκείνες των Τεό Ερνάντεζ και Ράντε Κρούνιτς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογη «μάχη» φέρεται να έδωσαν Παρί Σεν-Ζερμέν, Σεβίλλη και Λιόν για να αποκτήσουν τον διακριθέντα στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνών Αφρικής με την πρωταθλήτρια εθνική Αλγερίας.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Κωλαΐτης

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ντε Πολ για τη σκληρή πλευρά του ποδοσφαίρου: «Σαν να ζω σε χρυσό κλουβί»

Έσπασε το ρόδι στο MLS ο Ζαρουρί με τρομερό τελείωμα!

Ο Ινφαντίνο ζήτησε συγγνώμη για το σχέδιο του Μουντιάλ, αλλά οι αντιδράσεις παραμένουν

Τάκης Φύσσας: Η επική ατάκα για τον Ρονάλντο στο Ρέθυμνο – Ο όρος του δημάρχου για το SOCCA Champions League

Ίντερ Μαϊάμι: Στα playoffs με «υπογραφή» Μέσι – Ασίστ στη νίκη επί της Νιου Γιορκ Σίτι

Στην Αλ Σαμάλ του Κατάρ ο Μαχρέζ

Βέλη κατά πάντων από Κασάνο: «Δεν μπορεί πια να προπονήσει ο Μουρίνιο, αληθινός Ρονάλντο είναι μόνο το Φαινόμενο»

Πυρσοί, φακοί και κορεό: Νέο ρεσιτάλ από τους οπαδούς της Γουιντάντ Καζαμπλάνκα!

Απίστευτη αποβολή του Αντρές Γκόμες στην Μπομπονέρα – Έσπρωξε τον διαιτητή και είδε δεύτερη κίτρινη στην ίδια φάση

FIFA: Σχέδιο-μαμούθ 6,35 δισ. δολαρίων για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου – 25 εκατ. σε κάθε ομοσπονδία