Τον επόμενο σταθμό της καριέρας του βρήκε ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης. Ο νεαρός στόπερ συμφώνησε σε όλα με τη Λέγκια Γκντανσκ και από του χρόνου θ’ αγωνίζεται με τη φανέλα της ομάδας που τερμάτισε τέταρτη στο πολωνικό πρωτάθλημα.

Όπως αναφέρεται σε σχετικά δημοσιεύματα, ο σύλλογος παρακολουθούσε καιρό την πορεία του Μπουγαΐδη. Έτσι, έδωσαν τελικά τα χέρια και μετά τη Γρανάδα (όπου μετακόμισε το καλοκαίρι του 2013) και το σύντομο πέρασμά του από τον Άρη, θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται εκτός συνόρων.

Εξάλλου, στο Γκντανσκ χαίρει της αμέριστης εκτίμησης του προπονητή, Χοακίμ Μασάντο, που δήλωσε για εκείνον ότι: «Είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός. Έχει εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα και μεγάλες προοπτικές. Ελπίζουμε ότι μαζί μας θ’ αναπτυχθεί ακόμα περισσότερο».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο απείθαρχος Βίνι «ξαναχτυπά»: Χάνει την μπάλα και... ανοίγει διάλογο με τους οπαδούς!

Άγγιξε το έπος η Μπαρτσελόνα, αλλά η Ατλέτικο άντεξε στην πίεση και πήγε τελικό!

Υπόθεση... χιλιοστών: Ο Μπερνάλ έκανε το 3-0 για την Μπαρτσελόνα και έβαλε φωτιά!

Έχουμε ματς στη Βαρκελώνη: Ο Ραφίνια έκανε το 2-0 από την άσπρη βούλα κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Το σφυροκόπημα από το πρώτο λεπτό απέφερε καρπούς και ο Μπερνάλ κράτησε ζωντανό το όνειρο πρόκρισης της Μπάρτσας

Σοκ σε Ρεάλ και Βραζιλία με Ροντρίγκο: Υπέστη ρήξη χιαστού και χάνει τη σεζόν, μαζί και το Μουντιάλ!

Οργή Ρίκο για το χτύπημα Ρούντιγκερ: «Ήταν εσκεμμένο - Δεν θα έπαιζα ξανά φέτος αν το έκανα εγώ»!

«Θολό» το μέλλον του Αρμπελόα στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Μπετανκόρ: «Ακολουθούσα λάθος δρόμο, δεν ήθελα αυτήν τη ζωή, οπότε σταμάτησα και συνήλθα»

Σιμεόνε: «Έτσι θα σταματήσουμε τον Γιαμάλ - Όλη τη σεζόν περιμέναμε παιχνίδια σαν το αποψινό»