Στα γραφεία της ΚΕΔ βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Κασναφέρης!

Η διοίκηση του Απόλλωνα Σμύρνης είχε ζητήσει με αίτημά της ακρόαση από τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας, κάτι που έγινε αποδεκτό.

Έτσι, ο εκτελεστικός διευθυντής της Ελαφράς Ταξιαρχίας έδωσε το παρών σήμερα στην ΚΕΔ, εκφράζοντας τον προβληματισμό και τη διαμαρτυρία του για την αντιμετώπιση της διαιτησίας.

Ο Κασναφέρης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον Βίτορ Περέιρα και στα υπόλοιπα μέλη για το πέναλτι κόντρα στον Παναθηναϊκό, ενώ έγινε αναφορά και σε άλλα ματς που είχε αδικηθεί ο Απόλλων. Παράλληλα, εξέφρασε τον προβληματισμό και τον… φόβο του για τις ερχόμενες κρίσιμες αναμετρήσεις, ζητώντας ίση αντιμετώπιση από την διαιτησία.

Το δελτίο Τύπου του Απόλλωνα:

Στα γραφεία της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ βρέθηκε σήμερα ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης, Γιώργος Κασναφέρης. Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Επιτροπής Βίτορ Μέλο Περέιρα και τα μέλη Σταύρο Τριτσώνη και Μιχάλη Κουκουλάκη. Ο κ. Κασναφέρης εξέφρασε τον προβληματισμό της ΠΑΕ για την αντιμετώπιση από τη διαιτησία σε προηγούμενους αγώνες και την ανησυχία εν όψει των αναμετρήσεων που ακολουθούν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube