Νέα «επιβαρυντικά» στοιχεία για τον Ζεράρ Πικέ έρχονται στην επιφάνεια. Καταλανός φωτογράφος ισχυρίζεται πως το 2012, στις αρχές της σχέσης του με την Σακίρα, ο αρχηγός της Μπαρτσελόνα είχε απιστήσει διατηρώντας «παράνομο» δεσμό με το super model Μπαρ Ρεφαέλι.

Μάλιστα δηλώνει βέβαιος για τη συγκεκριμένη πληροφορία αναφέροντας πως η σχέση αυτή ήταν και ο λόγος των συχνών επισκέψεων της Ισραηλινής καλλονής στη Βαρκελώνη. Τότε, μάλιστα, εκείνη ήταν φρεσκοχωρισμένη από τη σχέση της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Η ίδια σε συνέντευξή της το 2021 είχε διαψεύσει τις φήμες για τον Πικέ λέγοντας πως ήταν απλώς φίλοι. Από το 2015 είναι πλέον παντρεμένη με Ισραηλινό επιχειρηματία και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Αυτή φαίνεται πως ήταν μία από τις... παρασπονδίες του Πικέ απέναντι στην Κολομβιανή ποπ σταρ, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά προτού χωρίσουν οριστικά πριν λίγους μήνες. Πλέον ο Καταλανός άσος έχει βρει νέα σύντροφο, την Κλάρα Κία.















ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Light- Άννα Θεοδωρίδη: Βάφτισαν χθες τον γιο τους

Μαρία Σολωμού: Πήγε Κέρκυρα και τη βρήκε χειμώνας, υγρασία, φουντωμένο μαλλί, απόπειρα πρώτου μπάνιου

Μαίρη Συνατσάκη: Αυτό που έκανε στον Ίαν Στρατή το λες και βασανιστήριο

Σίσσυ Χρηστίδου: Η επίθεση μίσους που δέχτηκε στα social μετά τα όσα είπε για το Pride

Βίκυ Κάβουρα: Η επική αντίδρασή της στην ερώτηση «πόσα χρόνια θα άντεχες σε μία σχέση χωρίς σεξ;»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αληθινός survivor, δεν τον σκιάζει καμιά κακοκαιρία όταν κάνει δουλειά

Δανάη Μπάρκα- Φάνης Μπότσης: Γλέντι κάτω από τ' αστέρια, ακορντεόν και... οικογενειακή χωρωδία

Λάμπρος Κωνσταντάρας: Από ποιο μέλος της οικογένειάς του πήρε... έγκριση η Έλενα Τσαγκρινού;

Κώστας Καραφώτης: Αποκάλυψε πότε θα βαφτίσει την κόρη του και γιατί κρατά μυστικό το όνομά της

Ελεάνα Παπαϊωάννου: Δεν πίστευε τα αυτιά της όταν ο μάστορας της είπε πως δεν πειράζει που περιμένει κοριτσάκι