Ο Σταύρος Πήλιος μίλησε μετά τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ στη Φλωρεντία επί της Φιορεντίνα, τονίζοντας ότι η ομάδα δεν σταματά εδώ και έχει μπροστά της ακόμη δύο κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκριση στην οκτάδα.

Ο νεαρός άσος χαρακτήρισε τη νίκη «μεγάλη», στάθηκε στο γεγονός ότι η Ένωση παραμένει μέσα σε όλες τις διοργανώσεις και υπογράμμισε την ανάγκη να σκοράρει περισσότερα γκολ, ώστε να «καθαρίζει» τα ματς πιο γρήγορα.

Παράλληλα, ανέφερε ότι για τον ίδιο προτεραιότητα είναι πάντα η ομάδα και όχι η προσωπική του απόδοση, ενώ ευχαρίστησε όσους τον έχουν στηρίξει.

Αναλυτικά όσα είπε: «Μεγάλη νίκη, αλλά δεν σταματάμε. Έχουμε ακόμη δύο παιχνίδια, πήραμε τους βαθμούς και έχουμε ελπίδες οκτάδας. Το πλάνο ήταν να μην καθίσουμε πίσω, ανεβήκαμε ψηλά. Η Φιορεντίνα είναι μεγάλη ομάδα, αλλά εμείς πήραμε τους βαθμούς. Είμαστε μέσα σε όλες τις διοργανώσεις. Πρέπει να βάζουμε περισσότερα γκολ για να είμαστε καλύτερα πιο νωρίς. Να μην μένουμε στο ένα, να βάζουμε και δεύτερο. Αυτό κάναμε και ήρθε η νίκη.

Είναι μια από τις καλύτερες εμφανίσεις μου, αλλά για εμένα έχει σημασία να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει και να πάμε παρακάτω. Έχω ακούσει πολλά τελευταία, αλλά η ΑΕΚ είναι πάνω απ' όλα. Το κεφάλι κάτω, κλείνω τα αυτιά μου. Είμαι ευγνώμων που είμαι εδώ.

Ευχαριστώ τους γονείς μου, είναι ήρωες. Ακούω πολλά κάθε μέρα, αλλά δεν σταματώ ποτέ. Ένα παιχνίδι από τα πολλά ήταν αυτό. Είμαι μικρός ακόμα, μόλις 25. Είναι τιμή που με θέλουν από την Αλβανία, αλλά πρώτα είναι η ΑΕΚ
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το εκτός έδρας ματς του Παναθηναϊκού με την Καϊράτ Αλμάτι

Το Conference League θυμήθηκε το «αριστούργημα» του Μαρίν κόντρα στη Σάμσουνσπορ!

Η ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού: Με Ουναΐ και Κρίστιανσεν, αλλά χωρίς Τσιριβέγια

Κανονικά στην ευρωπαϊκή λίστα του Παναθηναϊκού ο Ουναΐ!

Πρεμιέρα με Μπόρατς, φινάλε με Μπράιτον: Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στο Conference League

Παναθηναϊκός: Συντριπτικά υπέρ του οι πιθανότητες για 24άδα στο Conference League

Παντελίδης: «Κρύβει παγίδες η κλήρωση για τον Παναθηναϊκό, θέμα χρόνου να δέσουμε με Νίστρουπ»

Η Μπράιτον των Ελλήνων και τα δύσκολα ταξίδια: Το προφίλ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού

Παγκάκης: «Πρόκληση Φράιμπουργκ και Μπράιτον, δεν τρομάζουν τον καλό Παναθηναϊκό οι άλλοι»

Με τη Φράιμπουργκ που διεκδίκησε ευρωπαϊκό τρόπαιο και την… ελληνική Μπράιτον ο Παναθηναϊκός!

TAGS: A.E.K.