Δίνουν και… παίρνουν τα σενάρια στο Μεξικό, αναφορικά με το μέλλον του Ορμπελίν Πινέδα στη Μοντερέι, που φαίνεται αβέβαιο.

Τελευταία αφορμή στάθηκε ρεπορτάζ που θέλει ομάδα η οποία αγωνίζεται στο ολλανδικό πρωτάθλημα να καταθέτει πρόταση στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα για τον πρώην χαφ της ΑΕΚ.

Την εν λόγω είδηση μετέφερε ο δημοσιογράφος Γουίλι Γκονσάλες, μέσω της εκπομπής του στο «RG La Deportiva», χωρίς να κατονομάσει τον σύλλογο, αλλά τονίζοντας πως ο Πινέδα βρίσκεται υπό… στενή παρακολούθηση.

Στο Μεξικό θεωρούν ότι Φέγενορντ και Άγιαξ είναι δύο ομάδες οι οποίες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του και απομένει να φανεί αν ισχύει κάτι τέτοιο.

Ο 30χρονος μέσος μετράει τη φετινή σεζόν 11 συμμετοχές, με απολογισμό ένα γκολ και δύο ασίστ σε 816’ με τη φανέλα της Μοντερέι.


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube