Το Gold Cup για 10η φορά στην ιστορία του κατέκτησε τα ξημερώματα το Μεξικό, το οποίο επικράτησε στον τελικό της διοργάνωσης με 2-1 κόντρα στις ΗΠΑ.

Οι πανηγυρισμοί, όπως είναι λογικό, μεταξύ των νικητών ήταν ξέφρενοι, με τους συμπαίκτες του Ορμπελίν Πινέδα να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στο χορό και παρέσυσαν τον Χαβιέρ Αγκίρε.

Η συγκεκριμένη εικόνα φαίνεται πως άρεσε πολύ στον διεθνή άσο της ΑΕΚ, ο οποίος τρόλαρε τον προπονητή του και εκείνος, όταν αντιλήφθηκε τι συνέβαινε, του έκανε μία… ακατάλληλη χειρονομία και τον Πινέδα να ξεσπάει σε γέλια!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Το «καυτό» τελεσίγραφο μοντέλου OnlyFans για την Ο' Χίγκινς: «Δεν γδύνομαι αν δεν φύγει ο προπονητής»

Έβαλαν το ρομπότ σε Celebration Mode και δεν μπορούσαν να το σταματήσουν να χορεύει

Η απίθανη αντίδραση αντίπαλου σέντερ μόλις αντίκρισε τον ύψους 2,36μ., Ολίβιε Ριού!

Απίθανο γκολ στην Κροατία, με την μπάλα να βρίσκει σε λακούβα και να ξεγελά τον τερματοφύλακα!

Παίκτης στην Ολλανδία έκανε δηλώσεις με πούρο, γυαλί ηλίου και πίνοντας… μπύρα!

Ασύλληπτο τέρμα αλά... μπάσκετ στο πρωτάθλημα χόκεϊ της Ρωσίας!

Πρωινή εκπομπή σε τηλεοπτικό κανάλι των ΗΠΑ έγινε viral λόγω... της θέσης των παρουσιαστών!

Μπέρδεψε τα «St' James Park» και αντί για το Νιούκαστλ-Μπάρτσα είδε αγώνα 3ης κατηγορίας της Αγγλίας!

Απίθανο σκηνικό στην Τσεχία: Ο Κούμπεκ έστειλε τη μπάλα σε… μπαλκόνι στο Μποέμιανς-Σλόβαν Λίμπερετς

Κάτοικος Άμπου Ντάμπι για τους βομβαρδισμούς: «Αφού ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος, όλα τα άλλα θα τα βολέψουμε…»

TAGS: A.E.K.