Η Premier League ολοκληρώθηκε και ένας ενδιαφέρων πίνακας έκανε την εμφάνισή του. Σε αυτόν καταγράφονται οι υψηλότερες ταχύτητες που καταγράφηκαν από ποδοσφαιριστές στη διάρκεια της σεζόν.

Πρώτος στη λίστα είναι ο Κάιλ Γουόκερ, με τον μπακ της Μάντσεστερ Σίτι να πιάνει 23,49 μίλια την ώρα στον αγώνα με την Τσέλσι στις 25 Ιουνίου.

Από πολύ κοντά ο Ανταμά Τραορέ της Γουλβς, που έτρεξε με 23,48 μίλια την ώρα κόντρα στην Τσέλσι στον χθεσινό αγώνα (26/7).

Δείτε το Top 10:

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Κάνει κρύο έξω»: Η ατάκα του Έμερι για τη μη χειραψία του στον Αρτέτα!

Σε τεντωμένο σχοινί ο Μαρέσκα στην Τσέλσι

«Πώς επιτρέπεται αυτό;»: Ο Αρτέτα ξανά στο στόχαστρο για… σκοτεινές τακτικές απέναντι στην Άστον Βίλα!

Τεσσάρα-δήλωση από την καταιγιστική Άρσεναλ απέναντι στη Βίλα - Θύμα του… εαυτού της η Γιουνάιτεντ, παραπάτησε με Γουλβς

Αδιόρθωτη Τσέλσι, πέταξε ξανά βαθμούς στην έδρα της - Περίπατος της Έβερτον στην έδρα της Νότιγχαμ!

Μπράιτον: Βασικός ο Μίλνερ απέναντι στη Γουέστ Χαμ - Ακόμα 6 παιχνίδια για το απόλυτο ρεκόρ στην Premier League!

Σοβαρό πλήγμα για την Άρσεναλ: Νοκ άουτ για το αποψινό μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα ο Ράις!

Premier League: Ντέρμπι κορυφής στο Emirates

Καταγγελία της Νότιγχαμ για τη διαιτησία στο ματς κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι!

Αρτέτα: «Παρακολουθούμε την αγορά-Χρειαζόμαστε 24-25 παίκτες κι έχουμε πολλούς τραυματίες»