Η πρόθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη να δημιουργήσει μία πανίσχυρη ΑΕΚ είναι δεδομένη. Μάλιστα επιθυμία του μετά τη μεταβατική φετινή σεζόν είναι να παρουσιάσει ένα πανίσχυρο σύνολο όχι μόνο στη Σούπερ Λίγκα, αλλά από την ερχόμενη σεζόν στη Football League και για το λόγο αυτό ήδη έχουν αποκτηθεί οι Μάνταλος και Φαγέ, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλοι.

Το πλάνο περιλαμβάνει και την επιστροφή παικτών που έχουν τιμήσει τη φανέλα της ΑΕΚ. Αυτός που μοιάζει πιο κοντά από όλους στην επιστροφή είναι ο Κώστας Κατσουράνης. Το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ λήγει στο τέλος της σεζόν και φέρεται να έχει ωριμάσει μέσα του η ιδέα της επιστροφής στην «Ένωση», έστω και στη δεύτερη κατηγορία, με διετές συμβόλαιο για να την οδηγήσει στη Σούπερ Λίγκα και να μπει μαζί της στο νέο γήπεδο. Κάποιοι δεν διστάζουν να τονίζουν πως θα αποτελεί έκπληξη αν ο 34χρονος άσος ΔΕΝ ξαναφορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Ανησυχία για την επίθεση

Πέντε μέρες απέμειναν για το ντέρμπι κορυφής με την ισόβαθμη (έστω και με ματς παραπάνω) Τριγλία Ραφήνας στο ΟΑΚΑ για την ΑΕΚ και ο Τραϊανός Δέλλας βλέπει τους δύο βασικούς επιθετικούς του στα πιτ. Μπρέσεβιτς και Ντ’ Ακόλ δεν προπονήθηκαν ούτε χθες και μεγαλώνει η ανησυχία στο τεχνικό τιμ, που έχει μεν διαθέσιμο από χθες τον Μιχάλη Παυλή αλλά η μακρά αποχή του ενέχει ρίσκο για την ετοιμότητά του. Εφόσον δεν καταφέρει να είναι έτοιμος ο Κροάτης ή ο Βραζιλιάνος ή και αμφότεροι, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για τη 18άδα σε έναν (ή και τους δύο) εκ των Ράμα και Τσιρίλο. Σήμερα θα φανεί η ετοιμότητα του Πλατέλλα που ίσως επανεμφανιστεί την Κυριακή μετά τον τραυματισμό του στον αυχένα, ενώ δεδομένα θα λείψουν οι Ανάκογλου και Τσουμάγκας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Προπονητής σε ομάδα έκπληξη ο Βαζέχα!

Toποθετήθηκε δημόσια ο Καλαμάρης για το ενδιαφέρον του για τον ΠΑΣ: «Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες θα έχω πλήρη εικόνα»

Γ' Εθνική: Φιέστα για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς - Θρίλερ στον Β' όμιλο με τριπλή ισοβαθμία και πρωταγωνίστρια τη Ζάκυνθο!

«Έσπασε» το απόλυτο του Πανθρακικού ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

Τιμωρία της ΔΕΑΒ στην ΠΑΣ Πύργος για τα μπουκάλια, τον τραυματισμό παίκτη στο κεφάλι και τη διακοπή!

Γ' Εθνική: Στη Super League 2 ο Απόλλων Καλαμαριάς - Το θρίλερ για την άνοδο συνεχίζεται στο Β' Όμιλο

Άνοδος για Πανθρακικό, «ζωντανοί» Απόλλων Καλαμαριάς και Άρης Πετρούπολης - Παραμένει ουραγός ο Εθνικός!

Χαμός στο Πύργος-Ζάκυνθος: Μπουκάλια σε ποδοσφαιριστές, τραυματισμοί και διακοπή!

Ενδιαφέρον από Αλβανό επιχειρηματία για τον ΠΑΣ Γιάννινα

Αποφυλακίζεται ο Γιάννης Τσιριγώτης - Αθωώθηκε και επιστρέφει στον Ιωνικό

TAGS: A.E.K.