Το νέο βίντεο του Tipsbymarkos μάς μεταφέρει στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου ο θρυλικός Νίκος Αναστόπουλος – ο «μουστάκιας» του ελληνικού ποδοσφαίρου – γιόρτασε τη μέρα της ονομαστικής του εορτής στο πλευρό της αγαπημένης του ομάδας, του Ολυμπιακού.
Παρά τα συνεχόμενα τηλεφωνήματα και τα μηνύματα με ευχές, ο Αναστόπουλος δεν έχασε ούτε λεπτό από το ποδοσφαιρικό δίωρο απέναντι στον ΟΦΗ.
Ο Δημήτρης Μάρκος τον συνάντησε στις κερκίδες και δεν παρέλειψε να του ευχηθεί «Χρόνια πολλά», καταγράφοντας μια όμορφη στιγμή ανάμεσα σε έναν ζωντανό θρύλο του Ολυμπιακού και την ομάδα που λάτρεψε όσο λίγοι. Όπως σχολιάζει στο βίντεο: «Πιο Ολυμπιακός… πεθαίνεις!».
ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube@tipsbymarkos Ο Θρύλος του Θρύλου πήγε Καραϊσκάκη και τη μέρα της γιορτής του! «Πιο Ολυμπιακός πεθαίνεις»! Στείλε τις ευχές σου στο Νικόλα… #fyp??viral??tiktok #tiktokviral #foruyou #tik_tok #olympiacos ? πρωτότυπος ήχος - Tips?By?Markos