• Ξέρω που ζούμε, ότι είμαστε της υπερβολής, ότι δεν έχουμε μέτρο κλπ, κλπ. Αλλά κάποια πράγματα με ξεπερνάνε.

• Έφερε ο Ολυμπιακός τον Εμενίκε και τον Καρσελά και περισσότερα, που λέει ο λόγος, πράγματα έχουν ακουστεί για το…κόψιμο του Ρισβάνη και του Γιαννιώτα παρά για τις δύο αυτές πολύ σημαντικές μεταγραφές! Διότι είναι πολύ σημαντικές μεταγραφές. Ακόμη κι αν στην πορεία δεν βγουν!

• Και το γράφω με όλο το σεβασμό στα δύο Ελληνόπουλα, που είναι νέα παιδιά και μια χαρά παίκτες -γι΄ αυτό, άλλωστε, τους πήρε ο Ολυμπιακός. Όμως δεν μπορεί να ασχολούμαστε πιο πολύ με την απόφαση του Χάσι να μην τους πάρει στο Βέλγιο, παρά με την ολοκλήρωση των δύο μεταγραφών, του Εμενίκε και του Καρσελά!

• Πρόκειται για δύο Αφρικανούς διεθνείς παίκτες, ο μεν με μεταγραφές εκατομμυρίων Ευρώ σε Φενέρμπαχτσε και Σπαρτάκ Μοσχας, βασικός σε τελική φάση Μουντιάλ και νικητής στο Κόπα Άφρικα. Στα 30 του. Ο δε εν ενεργεία διεθνής με παρουσία την τελευταία διετία στην Μπενφίκα και στο ισπανικό πρωτάθλημα. Στα 28 του.

• Ε, συγνώμη, αλλά δεν μπορεί να επισκιάζεται η μεταγραφή τους από ένα…θόρυβο γιατί κόπηκαν από την αποστολή από το Βέλγιο ο Ρισβάνης κι ο Γιαννιώτας. Στο κάτω κάτω παίκτες του Ολυμπιακού παραμένουν. Και να σας θυμίσω ότι ο Μίτσελ το καλοκαίρι του 2014 είχε κόψει τον Αυλωνίτη από την προετοιμασία και πριν αρχίσει το πρωτάθλημα τον πήρε πίσω στην ομάδα κι εκείνη τη σεζόν ο Έλληνας αμυντικός έκανε τελικά 22 παιχνίδια (τα 21 βασικός) με τα ερυθρόλευκα.Κι έβαλε και την γκολάρα στον Παναθηναϊκό, στο 1-0 στο Καραϊσκάκη.

• Τέλος πάντων, το σκηνικό που παίχτηκε αυτές τις ημέρες συνιστά ζήτημα. Και πρέπει να το δούμε. Όλοι μας…

• Παρεμπιπτόντως, για όποιον δεν το πρόσεξε, στην Μπαρτσελόνα γενικός μάνατζερ είναι ο Σεγκούρα-και προπονητής φυσικά ο Βαλβέρδε. Δύο ποδοσφαιράνθρωποι δηλαδή που δούλεψαν κάποια χρόνια στον Ολυμπιακό…

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube