Ένας από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη ήταν φέτος ο Κριστόφ Πιόντεκ, ο οποίος πέτυχε 30 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις με την Τζένοα και την Μίλαν.

Ο 23χρονος επιθετικός θέλησε να σχολιάσει την πρώτη του χρονιά στο πρωτάθλημα της Ιταλίας, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, έχοντας την ελπίδα πως η επόμενη σεζόν θα είναι καλύτερη για εκείνον και τους Μιλανέζους.

«Και έτσι η πρώτη μου χρονιά στη Serie A τελείωσε. Πριν φτάσω στην Ιταλία, δεν φανταζόμουν ότι θα είχα σκοράρει 30 γκολ συνολικά με δύο ομάδες, ήμουν τυχερός που έπαιξα σε Τζένοα και Μίλαν. Ούτε στα καλύτερά μου όνειρα δεν είχα φανταστεί ότι θα έβγαινα πρώτος σκόρερ στο κύπελλο και τρίτος στο πρωτάθλημα», ήταν το πρώτο σχόλιο του Πολωνού στράικερ και πρόσθεσε:

«Ευχαριστώ για την υπέροχη στήριξη και τα συναισθήματα που ζήσαμε μαζί. Τώρα είναι η ώρα για σύντομη ανάπαυση και να δώσω τα μέγιστα στην εθνική ομάδα. Ελπίζω η επόμενη σεζόν να είναι ακόμα καλύτερη! Πάμε Μίλαν!».

Δείτε την ανάρτηση του Πιόντεκ



Επιμέλεια: Ταξιάρχης Ντότσικας

Τελικός Γιουρόπα Λιγκ: Σούπερ απόδοση* σε Αζάρ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Τσέλσι & Ομπαμεγιάνγκ πρώτο σκόρερ και τροπαιούχο Άρσεναλ! *Όροι και προϋποθέσεις

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube