Ενίσχυηση στη φροντ-λάιν για τους Ατλάντα Χοκς, που απέκτησαν τον σέντερ Κόουλ Όλντριτς. Ο 29χρονος ανήκε πέρσι στο δυναμικό των Μινεσότα Τίμπεργουλβς, ενώ τα «γεράκια» θα είναι η 7η ομάδα του στο ΝΒΑ.

Το 2010 επιλέχθηκε στο νούμερο 11 του ντραφτ από τη Νέα Ορλεάνη, όμως δεν έκανε ποτέ την καριέρα που περιμέναμε. Θυμίζουμε ότι το 2008 είχε στεφθεί πρωταθλητής στο NCAA με το Κάνσας.

Ο Όλντριτς έχει 3,1 πόντους και 3,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο, ενώ η καλύτερη χρονιά του ήταν το 2014-15 με τη φανέλα των Νικς (5,5 πόντους, 5,5 ριμπάουντ, 1,1 μπλοκ/μέσο όρο).


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ιστορικό επίτευγμα για τον Γουέστμπρουκ: Πέρασε τον Μάτζικ Τζόνσον στις ασίστ και ανέβηκε 7ος στην ιστορία του NBA!

Έτοιμος για επιστροφή ο Γιάννης Αντετοκούνμπο – Παίζει τα ξημερώματα με τους Μπουλς

Χάρντεν και Λόπεζ «καθάρισαν» το Πόρτλαντ – Τρίτη σερί νίκη για τους Κλίπερς

Καταιγιστικοί Σέλτικς με 20 τρίποντα: «30άρης» Μπράουν και άνετο πέρασμα από την Ιντιάνα

Νέα ήττα για τους Μπακς και προβληματισμός χωρίς Αντετοκούνμπο

«Οι Μπακς έχουν επικοινωνήσει με τους Νετς για τον Πόρτερ Τζούνιορ»

Γκίλτζιους-Αλεξάντερ: « Δεν χάνεις από μια ομάδα τρεις σερί φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα χωρίς να είναι καλύτερη»

Μέγας Γιόκιτς καθάρισε για τους Νάγκετς στην παράταση σε μεγάλο ματς με τους Τίμπεργουλβς!

Άλωσαν το Λος Άντζελες οι Ρόκετς - Ψυχωμένοι οι Γουόριορς, λύγισαν τους Μάβερικς

Οι Σπερς έκαναν πελάτες τους Θάντερ