Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, θα δώσει στις 22 Οκτωβρίου τις διευκρινίσεις που του έχουν ζητηθεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για να διαπιστωθεί αν ασκεί διοίκηση στους «ερυθρόλευκους».

Είχε κληθεί να το πράξει σήμερα, αλλά δεν παρέστη στην ΕΕΑ και ζήτησε μέσω του δικηγόρου του, Βασίλη Δημακόπουλου και αυτού της ΠΑΕ Θεόδωρου Γιαννίκου και πήρε αναβολή για τον επόμενο μήνα.

Ορισμένα μέλη της ΕΕΑ θεωρούν πως ο κ. Μαρινάκης δεν μπορεί να διατηρεί τη θέση του προέδρου μετά την επιβολή του σχετικού περιοριστικού όρου και υποστηρίζουν πως θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Ιουνίου επιβλήθηκε στον Βαγγέλη Μαρινάκη απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και υποχρεωτική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα, ενώ αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 200.000 ευρώ από τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη.

Σάββας Λιβάνιος

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Διευκρινιστική δήλωση Παπαδόπουλου: «Δεν τοποθετήθηκα για την ορθότητα ή μη της απόφασης του VAR»

Νικολακόπουλος: «Τα καμπανάκια χτυπάνε από καιρό χωρίς όμως να έχει αλλάξει κάτι ο Μεντιλίμπαρ στον Ολυμπιακό»

Αμετάβλητο το απουσιολόγιο στον Παναθηναϊκό

Αθανασίου: «Μονόδρομος το 2Χ2 για τον Παναθηναϊκό αν θέλει να αλλάξει την κουβέντα - Θα προλάβει ο Κοντούρης»

Τσορμπατζόγλου: «Δεν μπορούμε να μιλάμε για αποτελέσματα όταν η εικόνα του ΠΑΟΚ παραμένει προβληματική»

Σταματέλος: «Δεν φταίει μόνο ο προπονητής για την εικόνα του Ολυμπιακού»

Δεσύλλας: «Γέμισε την στατιστική του και με ποιότητα τον άξονα ο Ρενάτο - Να μείνει ως… πολυτέλεια για τον Παναθηναϊκό»

Κρίνονται… άπαντες στον Ολυμπιακό

Φυτανίδης στη Δίκη: «Η γκρίνια αδικεί τον Μεντιλίμπαρ»

Η «καυτή» Τούμπα και ο... πάγος του ντέρμπι: Η παρακάμερα από τη «λευκή» ισοπαλία ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού!