Με ιδανικό τρόπο άφησε το 2017 ο Κόροιβος. Η ομάδα της Αμαλιάδας έφτασε στην εντός έδρας νίκη με σκορ 78-71 απέναντι στον Προμηθέα, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Basket League.

Η ομάδα του Ντίνου Καλαμπάκου ξεκίνησε καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο, όμως οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να επιστρέψουν και να κλείσουν την περίοδο έχοντας προβάδισμα ενός πόντου (17-18). Με τον Κάρσον να ανεβάζει σημαντικά την απόδοσή του, ο Κόροιβος ήλεγξε το παιχνίδι στη δεύτερη περίοδο και μπήκε στα αποδυτήρια προηγούμενος 35-31.

Το ματς ήταν στα μέτρα των γηπεδούχων που παρότι έβλεπαν τους Πατρινούς να μένουν κοντά στο σκορ κατάφεραν να κλείσουν το δεκάλεπτο έστω και με μικρό προβάδισμα (51-48). Τα πράγματα στην αναμέτρηση ξεκαθάρισαν στην τελευταία περίοδο. Ο Κόροιβος μπήκε πολύ δυνατά κι άνοιξε την διαφορά στο +10. Οι παίκτες του Προμηθέα παρότι προσπάθησαν να μειώσουν δεν πρόλαβαν να πλησιάσουν ούτε στο φινάλε και τελικά έδωσαν την ευκαιρία στον Κόροιβο να πάρει τεράστια ανάσα και να φτάσει στο 4-6.

Τα δεκάλεπτα: 23-22, 40-39, 59-54, 78-71

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ο Ομπράντοβιτς ξανά στο «σπίτι» του: Η υποδοχή των συνεργατών του στον Παναθηναϊκό

Καρδίτσα: Ανακοίνωσε τον Γκίκα

Ανοίγει το «Telekom Center» για τον Ομπράντοβιτς ο Παναθηναϊκός!

Πετρίδης: «Πάνω από… προπονητής ο Ομπράντοβιτς για τον Παναθηναϊκό-Θα γίνουν βαρβάτες μεταγραφές»

Παγκόσμια πρωταθλήτρια η Ελλάδα στο σχολικό πρωτάθλημα μπάσκετ

Παρουσιάζεται και αποθεώνεται ο Ομπράντοβιτς-Στελεχώνονται σταφ, προχωρά ο σχεδιασμός

Πετρίδης: «Σημαντικότατο ρόλο για Ομπράντοβιτς έπαιξε η μεθοδικότητα Γιαννακόπουλου - Ο ρόλος του Κοντού στην υπόθεση»

«Ο κόσμος αδημονεί, ο κορυφαίος προπονητής στην ιστορία γύρισε»: Το σχόλιο Πετρίδη για την επιστροφή Ομπράντοβιτς

«Βοηθοί του Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό οι Ισκιέρδο και Άντροϊτς»

Ντελίριο για την επιστροφή Ζοτς: Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ετοιμάζουν θερμή υποδοχή στο Telekom Center!