Τέσσερις ημέρες μετά το ατύχημά του στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν, ο Ρομέιν Γκροζάν επέστρεψε στο σπίτι του. Ο οδηγός της Haas, αφού σώθηκε ενώ το μονοθέσιό του είχε τυλιχθεί στις φλόγες, είχε μεταφερθεί για νοσηλεία προληπτικά καθώς η τεχνολογία δεν του δημιούργησε ουσιαστικά κανένα πρόβλημα παρά το τρομακτικό ατύχημα.

Πλέον θα αρχίσει ψυχολογική και σωματική προετοιμασία για να επιστρέψει στους αγώνες, αφού αποκαταστάθηκε και το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί στα δάκτυλα των χεριών του. Δεν θα συμμετάσχει στον επόμενο αγώνα, όμως όλα δείχνουν πως θα είναι έτοιμος για αυτόν στο Άμπου Ντάμπι, όπου θα είναι όπως όλα δείχνουν και ο τελευταίος του, καθώς έχει αποφασίσει έτσι και αλλιώς να αποσυρθεί σε ηλικία 34ων ετών.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Δεν έχω λόγια να εκφράσω πώς νιώθω»: Απαρηγόρητος ο Χάμιλτον μετά τον τρίτο σερί αποκλεισμό του από το Q1!

Άπιαστος και poleman στο Άμπου Ντάμπι ο Φερστάπεν, άφησε πίσω του τις McLaren πριν τον αυριανό «τελικό»!

Στις μπαριέρες του Άμπου Ντάμπι ο Χάμιλτον - Αγώνας δρόμου της Ferrari να προλάβει τις κατατακτήριες δοκιμές!

Νόρις σε ρυθμούς τίτλου στο FP2 του Άμπου Ντάμπι και μικρή ένταση με Φερστάπεν: «Τι κάνει αυτός; Παραλίγο να τρακάρουμε»

Μας προϊδεάζουν για... θρίλερ: Ο Νόρις ήταν ταχύτερος για 8 χιλιοστά από τον Φερστάπεν στην FP1

Πήρε προαγωγή και θα βρεθεί στο πλευρό του Φερστάπεν στη Red Bull ο Χατζάρ το 2026!

Formula 1: Τα σενάρια για την ανάδειξη του παγκόσμιου πρωταθλητή

Ο Ναν πήγε στο Grand Prix του Κατάρ

Η βαθμολογία στη Formula 1 πριν το τελευταίο Γκραν Πρι που θα κρίνει τον τίτλο!

Μέγας Φερστάπεν στο Κατάρ, διατήρησε την αγωνία και ο τίτλος θα κριθεί στο Άμπου Ντάμπι!