Έναν παίκτη μάλιστα που έχει δείξει εξαιρετικά στοιχεία στο πρώτο μισό της σεζόν (αλλά και πέρυσι) και γι’ αυτό τον λόγο προχώρησαν και οι πειραιώτες στην ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Αν κρίνει μάλιστα κάποιος από τις πρώτες ημέρες παρουσίας του Μασούρα στο Ρέντη (όπως έχει μεταφέρει και στον «αέρα» του ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Νικολακόπουλος) ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει κερδίσει τον Μαρτίνς με την προσπάθεια που κάνει.

Ακούγονται λοιπόν πολλά από χθες μετά την αποχώρηση του Φελίπε Πάρντο για το Μεξικό, αναφορικά με το ενδεχόμενο υλοποίησης κι άλλης μεταγραφής. Να πάρει δηλαδή εξτρέμ η ομάδα του Πειραιά, να κάνει μεταγραφή από το εξωτερικό για τα «φτερά» της επίθεσης. Συγνώμη, αλλά ο Ολυμπιακός πήρε εξτρέμ και μάλιστα πολύ καλό.

Ο Μασούρας είναι ένα νέο παιδί με δυνατότητες και από την στιγμή που οι ερυθρόλευκοι αποφάσισαν να προχωρήσουν στην απόκτηση του, πρέπει να τον στηρίξουν κιόλας. Ο νεαρός άσος των ερυθρόλευκων δείχνει αποφασισμένος να κάνει ότι περνά από το χέρι του προκειμένου να πάρει ευκαιρίες στη νέα του ομάδα, γνωρίζοντας πως οι απαιτήσεις είναι μεγάλες.

Για ποιο λόγο να κάνει ο Ολυμπιακός μεταγραφή εξτρέμ από το εξωτερικό όταν έχει πάρει στο ρόστερ του έναν καλό Έλληνα παίκτη, ο οποίος και πιο γρήγορα θα προσαρμοστεί και δείχνει πως έχει και δυνατότητες αλλά και διάθεση για να προσφέρει το κάτι παραπάνω. Οι ερυθρόλευκοι έκαναν την μεταγραφή του Μασούρα από τον Πανιώνιο και πρέπει να στηρίξουν ένα νέο παιδί που μπορεί να εξελιχθεί σε σημαντική προσθήκη.

Είναι παίκτης που μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό στο σκοράρισμα και με βάση αυτά που ακούγονται από τον Μαρτίνς τις τελευταίες μέρες στο Ρέντη, σύντομα θα δούμε τον πρώην άσο του Πανιωνίου να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα των ερυθρόλευκων.

Δεν ξέρουμε αν θα παίξει στο ματς με την Ξάνθη για το Κύπελλο, αλλά όλα δείχνουν ότι στην αποστολή θα είναι. Ίσως να του δώσει και χρόνο συμμετοχής ο Μαρτίνς σαν αλλαγή. Δεν το έχει αποφασίσει πάντως ακόμα ο Πορτογάλος.

Αυτό όμως που έχει σημασία είναι ο τρόπος με τον οποίο μπήκε στο Ρέντη ο Μασούρας. Έδειξε από την πρώτη προπόνηση ότι είναι διατεθειμένος να δουλέψει σκληρά κι άποψη μας είναι ότι αξίζει να πάρει τις ευκαιρίες του. Είναι λοιπόν ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός έχει πάρει εξτρέμ τον Ιανουάριο και μάλιστα πολύ καλό με βάση την εικόνα που έχουμε στο πρώτο μισό της σεζόν.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Ο Αντίνο ενημέρωσε τους ανθρώπους της Γοδόι ότι θέλει να υπογράψει στον Παναθηναϊκό»

Εκτός Κρίζμανιτς, Φούντας στον ΟΦΗ

Παρελθόν από την ΑΕΛ Novibet ο Μπαγκαλιάνης

Ενεργοποιήθηκε η οψιόν που υπήρχε στη συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Σάρλοτ για τον Μπιέλ

Τσακίρης: «Καμία κρούση για Πένραϊς, δεν τον πουλάει η ΑΕΚ - Το σκεπτικό Νίκολιτς για την 11άδα με Άρη»

Τσορμπατζόγλου: «Βασικός ο Γιακουμάκης στο Αγρίνιο για τον ΠΑΟΚ - Έκπληξη να ξεκινήσει ο Ζαφείρης»

Τσανάκας: «Πιθανό να ζητήσει αναβολή με Asteras AKTOR ο Ολυμπιακός - Κοιτάζει την περίπτωση του Λουίς Εντουάρντο»

Δεσύλλας: «Παιχνίδι τακτικής και όχι ποδοσφαιρική διαπραγμάτευση από τον Μανσούρ - Όλα τα δεδομένα στο σίριαλ Αντίνο»

Θρίλερ με Αντίνο: «Η Γοδόι δεν θέλει συνιδιοκτησία και ζητά 12 εκατ. ευρώ για να τον δώσει», γράφει ο Γκρόβα!

Πουλάει χαφ στη Λάτσιο ο Άγιαξ που ενδιαφέρθηκε για τον Μαρίν της ΑΕΚ