Εργοτέλης, Βέροια και τώρα Λεβαδειακός. Οι Βοιωτοί ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μοχάμεντ Γιουσούφ, ο οποίος συμφώνησε για συμβόλαιο 1,5 έτους.

Ο 28χρονος ακραίος επιθετικός είχε «γράψει» 30 εμφανίσεις με 6 γκολ το 2014-2015 με την φανέλα των Κρητικών, ενώ πέρσι μέτρησε 18 συμμετοχές και 1 τέρμα στη «βασίλισσα του βορρά».


Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ Λεβαδειακός ήρθε σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή Mohamed Youssouf για την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2018. Αύριο ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Γλέντι τίτλου μέχρι το πρωί – Η κούπα στην πίστα, τραγούδησαν Ηλιόπουλος και Νίκολιτς

Αποθέωση για Ηλιόπουλο: Τραγούδησε με τον Αργυρό το «Αθήνα μου» και συγκίνησε με το «Βραδιάζει»

Ο Στρακόσα πανηγύρισε, ο πατέρας του αποκάλυψε το… χαμένο deal με την ΑΕΚ!

Το εκπληκτικό drone-βίντεο από τη φιέστα τίτλου της ΑΕΚ στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6!

Ηλιόπουλος και κόσμος της ΑΕΚ έγιναν ένα: Το «Αγάπα με» και η αποθέωση στη σουίτα

Καραπαπάς: «Άλλοι φωνάζουν το όνομα του Αλμέιδα σε 6άρα, άλλοι του Μεντιλίμπαρ σε 1-1 - Το λες και Σύνδρομο Στοκχόλμης»

Πήλιος: «Δικαιώθηκα για όσα έχω περάσει, δεν είναι εύκολο για εμάς που τα ακούμε πιο πολύ»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για το φινάλε των playoffs και την πρωταθλήτρια ΑΕΚ

«Μια αγκαλιά μπορεί να σώσει ζωές»: Συγκλονιστικός Ρότα, έστειλε μήνυμα για τις αυτοκτονίες των δύο 17χρονων!

Αθανασίου: «Το διαφορετικό ''κατόρθωμα'' του Παναθηναϊκού του Μπενίτεθ»