Στην απόκτηση ενός πολύ καλού ταλέντου προχώρησε ο ΟΦΗ, με τους ανθρώπους της ομάδας να δείχνουν ότι κοιτούν και το μέλλον. Οι Κρητικοί συμφώνησαν με τον 18χρονο Νίκολας Γκαϊτάν, ο οποίος δοκιμαζόταν από την ομάδα, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις και τελικά ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του.

Ο νεαρός Αμερικανός, ο οποίος αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου, την φετινή σεζόν θα ενσωματωθεί στην ομάδα Κ20 του ΟΦΗ.

Δηλώσεις έκανε ο εκπρόσωπος του παίκτη, Τεντ Φιλιπούσης, ο οποίος είπε: «Ο Νίκολας ενσωματώθηκε στον ΟΦΗ πριν από πέντε εβδομάδες όπου προπονούνταν ενώ αγωνίστηκε και σε φιλικό παιχνίδι με την πρώτη ομάδα του συλλόγου αλλά και την Κ20. Ενσωματώθηκε στην ομάδα Κ20 και είμαστε αισιόδοξοι ότι στο μέλλον θα μπει στην πρώτη ομάδα. Προς το παρόν, περιμένει τις ευκαιρίες του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ατρόμητος: Με δύο επιστροφές και απουσίες η αποστολή

«Στιγμές σαν και αυτές»: Το υπέροχο βίντεο της ΑΕΚ από τη νίκη με τον ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια

Τσακίρης: «Εμμονή για το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ, καμία άλλη κουβέντα»

Νικολακόπουλος: «Τι κερδίζει, τι χάνει ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Κυπέλλου…»

Αθανασίου: «Οι αποφάσεις στο τέλος της σεζόν - Ποιες οι μεταγραφικές αναζητήσεις του Παναθηναϊκού»

Νίκολιτς για το Μουσείο της ΑΕΚ: «Ένιωσα σύνδεση με τη μεγάλη Ιστορία του συλλόγου - Δεν έχω ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο»

«Ολυμπιακός, Άντερλεχτ και Νις εξετάζουν την περίπτωση του Ντιαλό»

ΑΕΚ: Ανεβάζει ρυθμούς ο Γιόβιτς και «γκαζώνει» για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Ανοίγει ο φάκελος στόπερ και... μάχη για Τσάπρα ενόψει καλοκαιριού

Τσακίρης: «Οι… υποστηρικτικοί πρωταγωνιστές της ΑΕΚ - Δεδομένα ανοιχτή και η προπόνηση πριν τον Παναθηναϊκό»

TAGS: ΟΦΗ