Σε συμφωνία με τον Γκέιμπ Γιορκ ήρθε η Λάρισα. Ο 28χρονος Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ θα καλύψει το κενό του Τζέρι Σμιθ, που χειρουργήθηκε στο χέρι και θα λείψει για περίπου ενάμιση μήνα.

Ο Γιορκ είχε ολοκληρώσει τη σεζόν 2018/19 στην ΑΕΚ και σε 13 παιχνίδια είχε 12,92 πόντους, 2,08 ριμπάουντ, 1,85 ασίστ και 1,23 κλεψίματα κατά μέσο όρο. Διακρίνεται κυρίως για την ικανότητά του στο μακρινό σουτ.

Πέρσι έπαιξε στην Στρασμπούρ και φέτος μέχρι πρότινος στην Χάποελ Τελ Αβίβ έχοντας σε 11 παιχνίδια είχε 9,45 πόντους, 2,64 ριμπάουντ, 245 ασίστ και 1,64 κλεψίματα ανά αγώνα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Πανιώνιος: Με άρωμα Σμύρνης οι νέες φανέλες της σεζόν 2026/27

Νίκησε φιλικά τη Μύκονο η Καρδίτσα

Μπάντιο: «Όλοι δουλεύουν άκρως επαγγελματικά στον Παναθηναϊκό - Μαθαίνουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ομπράντοβιτς»

Παναθηναϊκός: Κυκλοφορούν την Τετάρτη (9/9) τα εισιτήρια για το 8ο τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Στο προπονητικό κέντρο της Αρμάνι ο ΠΑΟΚ, συναντήθηκαν και τα είπαν μέλη των δύο ομάδων

Λιόλιος: «Οι ομάδες να προστατέψουν τις επενδύσεις τους και το πρωτάθλημα - Άστοχη η επιλογή Παναθηναϊκού»

Συμφωνία Ολυμπιακού και ΑΕΚ για τη SUNEL Arena - Τελειώνει και του Λαρεντζάκη στην Ένωση!

Λιόλιος: «Παραπλανητικά τα περί επαγγελματικής διαιτησίας-Δεν θα επιτρέψω τον εκφοβισμό των διαιτητών»

H EOK πρότεινε στις ομάδες να επιλέγουν τους διαιτητές στους αγώνες τους!

Μαρούσι: Πήρε τον Νοτιοσουδανο-Αυστραλό πάουερ φόργουορντ Κουάνι