Την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κάρπαρς Γκοργκς ανακοίνωσε, όπως αναμενόταν, ο Εργοτέλης.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν συμφωνήσει σε όλα με τον Λετονό αμυντικό απ’ το πρωί, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης «έπεσαν» και οι υπογραφές.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στη ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του εν ενεργεία αρχηγού της Εθνικής Λετονίας, Kaspars Gorkss. Ο 33χρονος (6/11/81) αμυντικός αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή και υπέγραψε συμβόλαιο έως τις 30/6/2016».

Έπειτα από την υπογραφή του συμβολαίου του, ο Κάσπαρς Γκορκς δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος για τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου να αγωνιστώ στην Ελλάδα και παράλληλα χαρούμενος που θα το πράξω ως παίκτης του Εργοτέλη. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τον στόχο της με την εμπειρία μου και με την σκληρή δουλειά που θα κάνουμε με τους νέους συμπαίκτες μου».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξεκίνησε η ελεύθερη αγορά εισιτηρίων στον ΟΦΗ για το Σούπερ Καπ

Μελομακάρονα... δαγκωτό: Οι ξένοι παίκτες της Κηφισιάς δοκίμασαν & βαθμολόγησαν τα χριστουγεννιάτικα γλυκά

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς και οι αρχηγοί της ομάδας εύχονται καλά Χριστούγεννα

Ενδιαφέρον από αρκετές ομάδες για Λιβάι Γκαρσία - Τι λέει η Σπαρτάκ

Πιρόλα: «Θα έπαιρνα χίλιες φορές την απόφαση να έρθω στον Ολυμπιακό - Ελπίζω να με λάβουν υπόψη στην εθνική Ιταλίας»

Ο Παναθηναϊκός αποχαιρετά το 2025 με τη γιορτή του Πανάθα!

Η νέα Χριστουγεννιάτικη mini-movie του ΠΑΟΚ με Σκιαδαρέση, Μαυρόπουλο, Ζαμπούνη και… Τάισον σε ρόλο έκπληξη!

Νικολακόπουλος: «Τι θα φέρει ο Άη Βασίλης στον Ολυμπιακό»

Τσακίρης: «Τα χαρακτηριστικά του χαφ και του φορ που θέλει η ΑΕΚ - Τι ισχύει με Τσάπρα»

Υπεύθυνος επικοινωνίας ΤΣΣΚΑ: «Είναι ο Νίκολιτς προδότης ή όλοι στην ομάδα είναι ηλίθιοι που τον άφησαν να φύγει;»