Μετά τους Μάριο Λιτλ και Κυριάκο Πετανίδη, ο Άρης έκανε μια ακόμη προσθήκη λίγες μέρες πριν αρχίσει η νέα σεζόν στην Basket League.

Ο 20χρονος γκαρντ (1,95μ.) αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν σε Ανατόλια και Λάρισα.

Η ανακοίνωση:

«Η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Κώστα Τσιρογιάννη για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Ο Τσιρογιάννης γεννήθηκε στις 6 Μαρτίου του 2000 στη Θεσσαλονίκη. Έχει ύψος 1,95μ. και αγωνίζεται στη θέση του point guard.

Σε ηλικία 10 ετών εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής του Πιερικού/Αρχέλαου, στον οποίο αγωνίστηκε μέχρι το 2018. Το 2017 ήταν βασικός play maker στην ανδρική ομάδα. Το 2018 συμφώνησε με τον Ερμή Λαγκαδά και παράλληλα έκανε ατομικές προπονήσεις με τον ΑΡΗ.

Επόμενη του ομάδα ήταν το Ανατόλια, στο ξεκίνημα της σεζόν 2019-2020, όμως, τον Οκτώβριο τον απέκτησε η Λάρισα, όπου έμεινε μέχρι να διακοπεί η περυσινή χρονιά.

Έχει συμμετοχές σε όλες τις Εθνικές ομάδες, από U15 μέχρι U20. Ήταν αρχηγός της Εθνικής U15 στο τουρνουά Φιλίας, που έγινε το 2015 στην Ιταλία και πήρε μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Λετονία, το καλοκαίρι του 2018.

Ο Τσιρογιάννης θα φορά το νούμερο 33».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα δύο σενάρια για την απουσία Όσμαν: Από 4 εβδομάδες έως 6 μήνες εκτός!

ΕΟΚ: Έκτακτη Γενική Συνέλευση στις 20 Δεκεμβρίου με φόντο την εκλογή νέας διοίκησης

Καμπάνα 20.000 ευρώ από τη ΔΕΑΒ στο Περιστέρι για το πανό στην αναμέτρηση με το Μαρούσι

Παναθηναϊκός για Όσμαν: «Ανυπομονούμε να σε δούμε ξανά στο γήπεδο υγιή και δυνατό»

Σοβαρή ζημιά στον ΠΑΟΚ με Όσμαν: Υπέστη ρήξη μηνίσκου

Αγγελόπουλοι και Μπαρτζώκας επισκέφτηκαν το ΣΕΦ - Σύντομα οι μακέτες του γηπέδου!

Η πρώτη φωτογραφία του Μοντέρο μετά την επέμβαση στο γόνατο

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: «Δεν έχετε αρθρώσει λέξη για το μεγαλύτερο σκάνδαλο, παριστάνετε τον προστάτη του μπάσκετ»

Ολυμπιακός: «Εν γνώσει της ψευδείς και συκοφαντικοί οι ισχυρισμοί της Μαργαρίτας Θάνου περί στημένων πρωταθλημάτων»

Παναθηναϊκός: Καταγγελία του Ολυμπιακού στον αθλητικό δικαστή κατά της δικηγόρου του «τριφυλλιού»

TAGS: Άρης