Την πρώτη του "χειμερινή" μεταγραφή πραγματοποίησε ο Αχαρναϊκός, αποκτώντας τον Δημήτρη Μακρίδη που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στα Τρίκαλα.

Η ανακοίνωση του Αχαρναϊκού

«Στα πλαίσια της νέας μεταγραφικής περιόδου η Διοίκηση της ΠΑΕ Αχαρναϊκός ανακοινώνει το πρώτο συμβόλαιο που υπογράφει με στόχο την ενίσχυση του ρόστερ της. Ο 24χρονος μέσος Δημήτρης Μακρίδης που έχει παίξει σε Ελευσίνα ενώ τελευταίος του σταθμός ήταν τα Τρίκαλα, από σήμερα ανήκει και επίσημα στο δυναμικό της ομάδας και θα ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Προπονητή Τίμου Καβακά.

Εκ μέρους της Διοίκησης ο Πρόεδρος κ. Χαράλαμπος Σταμούλης καλωσόρισε μαζί με τον Αντιπρόεδρο κ. Αθανάσιο Παγώνα το νέο μέλος της οικογένειας του Αχαρναϊκού και του ευχήθηκαν καλό ξεκίνημα!».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Νίκες παραμονής για Νέστο και ΠΑΟΚ Β - Βύθισε και άλλο τον ΠΑΣ ο Καμπανιακός

Super League 2: Μάχες επιβίωσης σε Χανιά, Ηλιούπολη και Χρυσούπολη

Super League 2: ΔΣ μέσω τηλεδιάσκεψης - Τα θέματα που θα συζητηθούν

Άλλαξε την απόφασή του ο Σπηλιώτης - Ανέβαλε τα ματς στο τοπικό Μεσσηνίας ελέω της φιέστας της Καλαμάτας!

Βέλη της Καλαμάτας στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μεσσηνίας: «Βρήκε τον τρόπο να μην διευκολύνει τον κόσμο σε ημέρα γιορτής»

«Βαριά» καμπάνα στον Κολοβό για την αποβολή του από το ματς με την Καλαμάτα

Βασιλόπουλος: «Θα τηρηθεί πλήρως το χρονοδιάγραμμα, Νοέμβριο θα παίζει η Καλαμάτα στο σπίτι της»

Παπαδόπουλος ενόψει του Μαρκό-Πανιώνιος: «Να παραμείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος»

Το πρόγραμμα της φιέστας της Καλαμάτας: «Η Μαύρη Θύελλα την Κυριακή γιορτάζει»

Το «αντίο» του Δερμιτζάκη στον Πανιώνιο: «Να φτάσει ο Ιστορικός σύντομα εκεί που ανήκει»