Ενισχύθηκε σε… εμπειρία και λίμπερο η ΑΕΚ ενόψει της συνέχειας της Volleyleague.

Οι «κιτρινόμαυροι» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Σταύρου Κατσανεβάκη, ο οποίος έφτασε την περσινή σεζόν μέχρι τον τελικό του πρωταθλήματος με τον Παμβοχαϊκό και τον Γιάννη Αχιλλεόπουλο, που ενεργοποίησε το δελτίο του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το ΤΑΑ ΑΕΚ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σταύρο Κατσανεβάκη και τον Γιάννη Αχιλλεόπουλο. Οι δυο αθλητές υπέγραψαν με την ομάδα μας συμβόλαια συνεργασίας μέχρι το τέλος της σεζόν. Η διοίκηση καλωσόρισε τους δυο παίκτες στην οικογένεια της ΑΕΚ θεωρώντας ότι στο πρόσωπό τους έκανε δυο πολύ καλές επιλογές.

Ο Σταύρος Κατσανεβάκης γεννήθηκε στις 5 Ιουλίου 1975. Έχει ύψος 1.97 μ. και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού. Είχε αγωνιστεί ξανά στην ΑΕΚ τη σεζόν 2000-01 και την τριετία 2005-08. Πέρυσι είχε βοηθήσει τον Παμβοχαϊκό να φτάσει στον τελικό του πρωταθλήματος. Τη φετινή σεζόν αγωνίστηκε στην Κύζικο Ν. Περάμου μέχρι που έμεινε ελεύθερος.

Ο Γιάννης Αχιλλεόπουλος γεννήθηκε στις 26 Ιουνίου 1989. Έχει ύψος 1.84 μ και αγωνίζεται στη θέση του λίμπερο. Προηγούμενη ομάδα του ήταν η Παναχαϊκή Πετοσφαίριση 2013 από την οποία ήρθε στην ΑΕΚ τον Σεπτέμβριο. Όμως ένα διαδικαστικό θέμα με το δελτίο του δεν επέτρεπε μέχρι τώρα την ενεργοποίηση του
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κιαπίνι: «Δεν ελέγξαμε τον ρυθμό, αλλά αισθάνομαι περήφανος»

Ρόγκα: «Δεν πιστέψαμε όσο έπρεπε στις δυνατότητές μας - Περήφανη που είμαι μέλος του Παναθηναϊκού»

Τάνη στο sport-fm.gr: «Μοναδική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού - Θα δώσουμε τα πάντα για το πρωτάθλημα»

Περηφάνια για τα «φίνα κορίτσια» παρά την απώλεια του τίτλου: Το βίντεο του sport-fm από την αποθέωση του κόσμου!

Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Volley League γυναικών

Έχασαν τον τίτλο, κέρδισαν υπερηφάνεια και χειροκρότημα: Λύγισαν τα «Φίνα κορίτσια» του Παναθηναϊκού

Χουάντσο και Γκραντ παρακολουθούν από κοντά τον μεγάλο τελικό του Παναθηναϊκού με τη Βαλεφόλια!

Πράσινη τρέλα: Η φαντασμαγορική είσοδος των παικτριών του Παναθηναϊκού πριν τον 2ο τελικό με τη Βαλεφόλια

Παναθηναϊκός-Βαλεφόλια: Οι «πράσινες» μπροστά στον κόσμο τους στην κατάμεστη Γλυφάδα, για την... ευρωκούπα!

Ρόγκα: «Η ομάδα θα δώσει το 100%, ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας»

TAGS: A.E.K.