Η εμφάνιση των Βοιωτών δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει αν θα επανέλθει πλήρως η ηρεμία μετά την ταραγμένη εβδομάδα που προηγήθηκε.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι την Κυριακή φάνηκε ότι ο Τάκης Λεμονής έχει στη διάθεσή του ποδοσφαιριστές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, όπως ο Βαγγέλης Μάντζιος που πέτυχε και το νικητήριο γκολ.

Με το θετικό αποτέλεσμα ο Λεβαδειακός κερδίζει χρόνο, ιδιαίτερα τώρα που ακολουθεί η διακοπή του πρωταθλήματος και είναι μία καλή ευκαιρία για να δουλέψει πάνω στις αδυναμίες του και να παρουσιαστεί καλύτερος στη συνέχεια.

Εν τω μεταξύ, επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι ότι ο Δημήτρης Μαχαίρας έχει υποστεί ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Ο 23χρονος μέσος θα οδηγηθεί στο χειρουργείο και θα μείνει για περίπου πέντε μήνες εκτός δράσης -ουσιαστικά, δηλαδή, η χρονιά τελειώνει πρόωρα γι' αυτόν. Σήμερα θα διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος του Σανγκινέτι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Στο στόχαστρο της Μπεσίκτας ο Τζολάκης – Σχέδιο επένδυσης με εισήγηση Γιαλτσίν

Διάψευση Τσάλοφ: «Ο άνθρωπος που μίλησε δεν με εκπροσωπεί - Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Λουτσέσκου»!

Παναθηναϊκός: Το μήνυμα Μπενίτεθ για συνεχή προσπάθεια και βελτίωση με… Rocky

ΟΦΗ: Οι Snakes ιδρύουν τη δική τους ποδοσφαιρική ομάδα!

Άρης: «Η μονταζιέρα του Λανουά δουλεύει καλά, αλλά κάποιος πρέπει να τον ξυπνήσει γιατί μετράει αντίστροφα»!

Αναβολή συνεδρίασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ για σεβασμό στην απώλεια της μητέρας του Βαγγέλη Μαρινάκη

Προς συμφωνία ΠΑΟΚ και Γερεμέγεφ - Πώς κατέληξε στον Σουηδό φορ ο Δικέφαλος του Βορρά

Κλήθηκαν σε απολογία Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Παναιτωλικός

Λανουά: «Λανθασμένη παρέμβαση του Τζήλου στη φάση του Ντεσπόντοφ - Για κίτρινη το μαρκάρισμα του Μόντσου στον Τσικίνιο»!

«Πρώτη» για τον Ζαφείρη στον ΠΑΟΚ με φατούρο