Συνεχίζεται η διαδικασία απολογίας των κατηγορούμενων για την υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης» στο ποδόσφαιρο και σήμερα.

Ο Γιάννης Κομπότης ήταν ο πρώτος ο οποίος επισκέφθηκε τον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη για να του αποδοθούν κατηγορίες.

Όπως και οι άλλοι κατηγορούμενοι έτσι και ο ισχυρός άνδρας του Λεβαδειακού ζήτησε και πήρε προθεσμία είκοσι ημερών για να απολογηθεί.

Αποχωρώντας από την Ευελπίδων ανέφερε…

«Δεν έχω καμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση. Είμαι εδώ για μία δήλωση του προέδρου του Παναιτωλικού, κ.Κωστούλα, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Ζητήσαμε προθεσμία και την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος μου», τόνισε ο Γιάννης Κομπότης.

Στη συνέχεια πέρασαν από τον ανακριτή και πήραν προθεσμία και οι διαιτητές Κώστας Ιωαννίδης (Αργολίδας) και Γιάννης Κάμπαξης (Εύβοιας).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ντέμης: «Δεν είναι πέναλτι του Κοστίνια - Τρομερή η ΑΕΚ, δεν έχει πιάσει ταβάνι ο Τετέι»

Tσακίρης: «Δουλεύει σωστά και παραμένει ταπεινή η ΑΕΚ - Πρέπει να μείνει στην... τσίτα»

Τσορμπατζόγλου: «Φθίνει ο ΠΑΟΚ - Αυξάνονται αντί να μειώνονται τα προβλήματα»

Ο κόσμος εκτός γηπέδου, οι αγκαλιές Ηλιούπουλου και το… πάρτι με το 4-0 της ΑΕΚ!

Το ποστάρισμα του Σάντσες για το ντεμπούτο του με τον ΠΑΟΚ και το σχόλιο του Πινέδα

Στο… ψυγείο διαιτητής και βοηθός του ΟΦΗ-Παναθηναϊκός

Οπαδός της ΑΕΚ ακρωτηριάστηκε από φωτοβολίδα στους πανηγυρισμούς έξω απ’ το γήπεδό της

Τσακίρης: «Ο Νίκολιτς κάνει τη διαφορά στην Ελλάδα και συνθέτει το παζλ της επιτυχίας με τα όσα πετυχαίνει»

Νικολακόπουλος: «Τα μεγάλα ''διπλά'' του Ολυμπιακού του Μεντιλίμπαρ και ο... οδηγός Ρόμα»!

«Έχει πάρει φωτιά στην Ελλάδα, οδηγεί την ΑΕΚ στην κορυφή»: Ύμνοι στη Ρουμανία για Μαρίν!